Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi ÖMÜR DEDİĞİN PROGRAMININ KONUĞU İSMAİL AYDIN OLDU Çocuklar Bu Proje ile Dijital Hayattan Uzaklaşacak çankaya Gündem şehitler için kınama

Çevre yolu peyzaj çalışmaları hızla devam ediyor

Manisa’daki şehirleşmeye yeşillendirme çalışmalarıyla nefes aldıran Manisa Büyükşehir Belediyesi, Muradiye-Menemen Kavşağı’nda peyzaj çalışmasına başladı. Yürütülen çalışmaları inceleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, mevcut alana yerleştirilen saat kulesi, yapılacak olan peyzaj uygulaması ve aydınlatma çalışmasıyla kavşağın modern ve estetik görüntü kazanacağını belirtti.

Modern kent yapısının gerektirdiği tüm hizmetleri yerine getirerek vatandaşların takdirini toplayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Muradiye-Menemen Kavşağı’nda da peyzaj uygulamasına başladı. Yürütülen çalışmaları inceleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Kuva-yi Milliye Anıtı’nın ardından OSB Kavşağı’nda sürdürdüğümüz peyzaj uygulamamızı geçtiğimiz günlerde tamamladık. Şimdi Muradiye-Menemen Kavşağı’na estetik bir görüntü kazandırmak amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Fen İşleri Dairesi Başkanlığımız tarafından mevcut alana şuan saat kulesi monte ediliyor. Ardından Kent Estetiği Dairesi Başkanlığımız tarafından kavşağa peyzaj uygulaması ve aydınlatma çalışması yapılarak modern bir görüntü kazandıracak” ifadelerinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel