Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA ŞEHRİN KARAKTERİ

Canten Kaya’dan evlilikte mutluluğun sırrı

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Türk Eğitim-Sen Manisa Şubesi işbirliğiyle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Kitle İletişim Uzmanı Canten Kaya tarafından “Kadının Değeri ve İletişim Dili” konulu seminer düzenlendi. Kültür Merkezinde düzenlenen seminerde kadının değeri ve iletişimde doğru sözleri bulmanın önemini ilginç sunum ve örneklerle anlatan Kaya, katılımcılara keyifli anlar yaşattı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Türk Eğitim-Sen Manisa Şubesi iş birliğiyle, Kültür Merkezi Lale Salonunda “Kadının Değeri ve İletişim” konulu seminer düzenlendi. Konuşmacılığını Kitle İletişim Uzmanı Canten Kaya’nın yaptığı semineri Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ergun Aksoy ile birlikte çok sayıda katılımcı takip etti. Kaya, oldukça eğlenceli bir sunumla katılımcılara evlilikte mutluluğun sırlarını ve iletişimde doğru sözlerinin bulmanın önemini anlattı. İnteraktif şekilde gerçekleştirilen seminerde Kaya, başından geçen birkaç anıyı da anlatarak personele oldukça keyifli dakikalar yaşattı. Kadınların hayatın her alanında olduğunu da vurgulayan Kaya, onlara her gün hak ettikleri değerin verilmesini belirtti. Katılımcılar tarafından ilgiyle takip edilen seminerin sonunda Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Canten Kaya’yı tebrik ederek kendisine plaket takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel