Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA ŞEHRİN KARAKTERİ

Çaltepe’de 4 bin kişilik hayır yemeği

Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde bu yıl 12’ncisi düzenlenen geleneksel Çaltepe hayır yemeğinde 4 bin kişiye yemek dağıtıldı.

Çaltepe Mahallesi 12. geleneksel hayır yemeği yoğun katılımla gerçekleşti. Düzenlenen hayır yemeğine, Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler, Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, AK Parti Saruhanlı İlçe Başkanı Ahmet Gökmen, MASKİ Saruhanlı Genel Koordinatörü Nuri Gülcan, köy muhtarları ve binlerce vatandaş katıldı. Yemek dağıtımı öncesi bir konuşma yapan Çaltepe Mahalle Muhtarı Muammer Kocabaş, bugün 4 bin kişilik yemek hazırlandığını belirterek, "Daha önceki yıllara göre bu sene düzenlediğimiz hayır yemeği daha yoğun katılımla gerçekleşti. Her geçen sene katılım giderek artıyor. Davetimize icabet edip köyümüze hayrımıza gelen herkese teşekkür ediyorum. Köyümüzün bir geleneği olan bu hayrı gelecek nesillere aktarmayı istiyoruz. Bu vesileyle bütün gönül dostlarımızla bir araya gelip birlik ve beraberliğimizi pekiştiren köy hayrımızı düzenledik. Her geçen yıl daha fazla kişiye ulaşmanın verdiği mutluluğu yaşıyoruz. İnşallah bundan sonraki yıllarda yapacağımız hayır yemeklerine katılım bu günden daha fazla olur ve daha fazla kişinin köyümüze gelmesini sağlarız. Köy hayrımız inşallah güzelliklere ve beraberliğimize vesile olacaktır" dedi.

Konuşmaların ardından kazanlarda pişen yöresel yemekler vatandaşlara dağıtıldı.

Anahtar Kelimeler:
ManisaSaruhanlı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel