Öne Çıkanlar Manisa Trabzonlular Derneği Başkan Yardımcısı manisa 13 Mayıs 2014 yunusemre şehzadeler belediyesi

Büyükşehir’in genç futbolcularına turnuva daveti

Manisa Büyükşehir Belediyespor U10 ve U11 takımları Türkiye Futbol Federasyonu, Kuşadası Belediyesi ve Küçükada Spor Kulübü tarafından aynı yaş grubunda düzenlenecek turnuvaya davet edildi.

Türkiye Futbol Federasyonu, Kuşadası Belediyesi ve Küçükada Spor Kulübü tarafından düzenlenen U10 ve U11 futbol turnuvasına Manisa Büyükşehir Belediyespor’un genç sporcuları da davet edildi. Turnuvaya, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor, Göztepe, Karşıyaka, Eskişehirspor Gençlerbirliği gibi takımlar da davet edildi. Düzenlenen turnuvalara katılarak sporcuların deneyim sahibi olmalarını sağladıklarını belirten Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor şube Müdürü Orhan Haşim Elmalı, “Bu tür turnuvalara katılım sağlayarak, altyapımızı güçlendiriyoruz. Sporcularımız deneyim sahibi oluyor ve kendilerine olan güvenleri artıyor. Bu turnuvada da sporcularımız en iyi şekilde mücadele ederek, gelişimlerine katkı sağlayacaklar” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
MANİSA BÜYÜKŞEHİR
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel