Öne Çıkanlar sosyal koruma İsmail Aydın ak parti hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi

Büyükşehir’den Bahçeli’ye Jest

Devlet Bahçeli’nin adı Selendi Kent Meydanı’na verildi
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başta olmak üzere Selendi, Salihli, Alaşehir, Sarıgöl, Turgutlu ve Kula Belediye Başkanlarının imzasını taşıyan isim önergesi de meclis gündem maddelerinde görüşüldü. Önerge doğrultusunda, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Selendi’ye kazandırılan Kent Meydanı'na MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli; Sarıgöl Gençlik Merkezine Atatürk adı verilmesi teklif edildi. Teklifler, oybirliğiyle kabul edildi.

AK Parti’de Grup Başkanvekili değişti
Öte yandan bir süredir Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi’nin yürüttüğü AK Parti Grup Başkanvekilliğinde de değişim oldu. AK Parti Grubu'nun yeni başkanvekili Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil Öz oldu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Öz’ü tebrik etti. Başkan Ergün’e teşekkür eden Kamil Öz, "Beraber Manisa'ya hizmet etmenin bilincindeyiz" derken, Başkan Ergün de, "Hepimiz bir partinin temsilcileriyiz. Ama tek bir doğru var. Doğru hizmet edelim. Manisa için doğru yatırımların arkasında duralım. İnşallah bu güzelliğimiz görevimizi tamamladığımız son güne kadar daim olsun" ifadelerini kullandı.
Tüm maddelerin oylanmasının ardından ara komisyonlara sevk edilen maddelerin görüşülmesi amacıyla meclis oturumuna 28 Kasım’da yeniden toplanmak üzere ara verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel