Öne Çıkanlar derya pekbayık ak parti daha eğlenceli hem de eğitim Manisada Kablo Hırsızları Yakalandı Somada Acı Büyük: Ölü Sayısı 20 oldu

Buharlı Yıkama Aracı Yunusemre'yi Temizlemeye Devam Ediyor
Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, buharlı yıkama aracı ile ilçe sınırları içerisinde kalan yerlerde basınçlı su ile temizlik gerçekleştiriyor.


Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, ’Temiz Bir Yunusemre’ sloganıyla yola çıktıklarını vurgulayarak, “Buharlı yıkama aracımız 90 derece sıcaklığındaki basınçlı su ile caddelerimizi, kaldırımlarımızı, cami ve mesire alanlarımızı yıkıyor. Buharlı yıkama aracımız, çöp evlerimizin temizliğinin ardından, yangınlardan sonra ve konteynırların etrafı ile trafik kazalarının ardından yollarımıza dökülen kimyasal maddelerin yıkanmasını sağlıyor. Buharlı Yıkama Aracımız ile Yunusemre ilçemizde temizlenmedik nokta bırakmamayı hedefliyoruz.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel