Öne Çıkanlar manisa Manisa Büyükşehir Belediyesi turgutlu MANİSA BÜYÜKŞEHİR belediyesi

Bir yanda babalar bir yanda çocukları yarıştı

Şehzadeler Belediyesi’nin Cumhuriyet Meydanında hazırladığı Ramazan geceleri etkinlikleri halkın yoğun ilgisini görmeye devam ediyor. Her gece farklı etkinliklerin sergilendiği Cumhuriyet Meydanında geçtiğimiz akşam çocuklar ve babalar için hazırlanan yarışmalar büyük beğeni topladı.

Şehzadeler Belediyesi Ramazan geceleri kapsamında iftar sonrası programlar hem çocukların hem de ailelerinin ilgisini çekiyor. Geçtiğimiz akşam çocuklar için hazırlanan çocuk gösterileri ve yarışmalarda sahneye çıkan çocuklar gönüllerince eğlenerek, Şehzadeler Belediyesinin hediye ettiği lunapark bileti kazandı. Çocukların yanı sıra büyükler için hazırlanan yarışmalar da büyük ilgi gördü. Sahnede babalarının sandalye kapmaca oyunda sergiledikleri performansları gören çocuklar büyük mutluluk yaşayarak, tezahüratlarla babalarına destek oldu. Her gece farklı etkinliklerle Manisa halkına güzel bir Ramazan yaşatmaya devam edeceklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Ramazan ayının onuncu gününe gelmiş durumdayız. İlk başladığı günden bugüne kadar Şehzadeler’de dolu dolu bir Ramazan yaşıyoruz. Biz de her gece halkımız ile bir arada oluyor onlarla aynı sofrada iftarımızı açıyoruz. İftarın hemen ardından Cumhuriyet Meydanında birçok farklı etkinliği halkımız ile buluşturuyoruz. Çocuk oyunları, tiyatro gösterileri ve yarışmalar ile çocuklarımız, Ramazan’ı en güzel şekliyle yaşıyorlar. Her gece bir camide vatandaşlarımız ile bir araya gelip hasbihal ediyoruz ve soğuk limonata ikramında bulunuyoruz. Bunun yanı sıra teravih saatinin hemen ardından konserlerimizde halkımızdan yoğun ilgi görüyor. Halkımızın mutluluğu bizleri de mutlu ediyor. Bu etkinliklerimiz Ramazan sonuna kadar devam edecek. Tüm halkımızı iftar sonrasında Cumhuriyet Meydanına onlar için hazırlamış olduğumuz etkinliklere davet ediyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
şehzadeler Belediyesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel