Öne Çıkanlar nurullah savaş recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu mısırdaki idam kararları genel kurmay başkanlığı

Bedriye Aksakal okuyucularıyla buluştu

Manisalı yazar Bedriye Aksakal, 15’inci kitabı olan ‘Melek Öğretmen’in tanıtım gününde okuyucularıyla buluştu. Okuyucularının kitaplarını imzalayan Bedriye Aksakal, daha sonra gerçekleştirilen söyleşi ile kitabı ‘Melek Öğretmen’i anlattı.

Yazar Bedriye Aksakal, 15’inci kitabı olan ‘Melek Öğretmen’in tanıtım gününde okuyucularıyla buluştu. Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda gerçekleştirilen tanıtım gününde ilk olarak okuyucularının kitaplarını imzalayan Yazar Bedriye Aksakal, daha sonra söyleşide kitabını anlattı. Kitabın isminin ‘Melek Öğretmen’ olduğunu belirten Aksakal, “Melek öğretmen benim de öğretmenimdi. Öğretmenlerin öğretmeniydi. Acıları bal eylemiş ama Cumhuriyet coşkusuyla yaşamış bir öğretmen. O yoktan var olan ülkemizde o kadar güzel çalışmalar yapmış ki onun örnek çalışmaları bizlere örnek oldu. Biz de onun yolunda gitmek için çaba gösterdik. Dilerim bütün genç öğretmenler bu kitabı okuyup ‘Melek Öğretmen’in nasıl bir öğretmen olduğunu görürler. Melek Öğretmen’in yaşam öyküsüyle başlayan kitapta, Kurtuluş Savaşı’nda Manisa yangınını babaannesinden duyduğu şekliyle anlatıyor. O kısmını da özellikle herkesin okumasını tavsiye ederim” dedi.

Yazar Bedriye Aksakal daha sonra söyleşisine katılan Pelitalan İlkokulu öğrencilerine kitap hediye etti.

Anahtar Kelimeler:
MANİSALIYazar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel