Öne Çıkanlar Barınağa Akın Ettiler 50 yıllık eşini çekiçle öldürdü İl Milli Eğitim Müdürü Başakşehir akhisar

Baybatur ve Çelik'ten MAGİDER'e Ziyaret

AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Manisa Girişimciler Derneğini (MAGİDER) ziyaret etti. Dernek binasında yapılan ziyarete AK parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, CBÜ Yükseköğrenim Vakfı yönetim kurulu üyesi Tezcan Ödemiş katıldı. Manisa Girişimciler Derneği olarak Üniversite ile Manisa’ yı bütünleştirmek için çalışacaklarını ifade eden MAGİDER Başkanı Ayberk Aloğlu “MAGİDER olarak bu gün üniversite öğrencilerimiz için bir kermes düzenledik. İnşallah bu kermesimizin devamı da gelecek. Bu kermesten elde edeceğimiz gelir CBÜ Yüksek Öğrenim Vakfına gidecek. Bu kermesimizin amacı ihtiyaç sahibi öğrencilerimize destek olmaktı. Bu kermeslerin devamını gerek sokaklarda gerekse üniversitenin içerisinde yapmak istiyoruz. Biz üniversite için el ele vermiş olan bir Sivili Toplum Kuruluşuyuz. Siyasi partilerimizde bu konuda bizleri yalnız bırakmadılar onlara da teşekkür ediyorum” dedi.

“MAGİDER’i Yürekten Kutluyorum”

Manisa’ ya katkı sağlayan projelerden ötürü MAGİDER yönetimine teşekkür eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Manisa Girişimciler Derneği başkanı, yönetimini ve kadın kollarını yürekten tebrik ediyorum. Yaptıkları projeler ile Şehrimize ve öğrencilerimize sahip çıkıyorlar. Şehrimizin üniversitesi olan CBÜ yüksek Öğrenim Vakfının daha iyi hizmetler vermesi için, üniversite öğrencilerine daha fazla burs vermesi için, bu gönüllü arkadaşlarımız bir kermes organizasyonuna ciddi bir destek veriyorlar. Buradan elde edilecek gelirle de üniversite öğrencilerimize daha fazla burs olarak katkı verecekler. Bunun dışında da Manisa Girişimciler Derneği’nin şehrimizi ilgilendiren birçok sosyal faaliyetlerin içerisinde yer aldığını katkılar sağladığını sevinerek görüyoruz. Ben tüm arkadaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum.  Yine üniversite öğrencilerimiz için çaba gösteren CBÜ Yüksek Öğrenim Vakfı yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum. Bu gün yönetim kurulu üyesi olan Tezcan Ödemiş abimiz de aramızdadır. İnşallah daha güzel çalışmalarda bir arada bulunuruz. Bizde şehzadeler Belediyesi olarak eğitime sınırsız destek verdik. Bundan sonra da eğitime olan desteğimiz artarak devam edecektir. Biz en büyük yatırımın insana yapılan yatırım olduğunun bilinci içerisindeyiz” dedi.

“Baybatur: Sivil Topluma Gereken Desteği Vereceğiz”

MAGİDER’ in öğrenciler yararına düzenlediği kermes’ in tüm Manisa eşrafına örnek olması gerektiğini ifade eden AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur “MAGİDER üyesi arkadaşlarımız Manisa için gayret içerisinde büyük hizmetler yapmaya çalışıyorlar. Bunun bir örneğini de bu gün burada görüyoruz. CBÜ yüksek Öğrenim Vakfı ile birlikte burada kendi güçleri nispetinde katkıda bulunuyorlar. Tabi bu bir başlangıç. Bundan sonra ki süreçte de Üniversitedeki öğrencilerimize ve Üniversitemize destek olacaklarını zaten ifade ettiler. Ben böylesine hassasiyet gösteren bu genç kardeşlerimizin Manisa’ ya örnek olmasını temenni ediyorum. Manisa eşraflarının ve sanayicilerinin Üniversitemize ve orada okuyan öğrencilerimize daha çok sahip çıkması kanaatindeyim. Bu güzel bir başlangıç, hayırlı bir başlangıç. Dernek başkanımız ve yönetimine teşekkür ediyorum. Bundan sonra ki süreçte de bizlerde böylesine önemli projelere imza atan Sivil toplum kuruluşlarımıza elimizden gelen katkıyı vereceğiz” dedi. Konuşmaların ardından Üniversite öğrencilerinin yararına düzenlenen kermesten alınan pasta başkanlar tarafından kesildi.


Anahtar Kelimeler:
BaybaturÇelikMagider
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel