Öne Çıkanlar Türkmenköy Mahallesi Güllübahçe Çayı 1 milyar 44 milyon 291 bin 191 TL Manisada trafik kazası: 1 ölü akparti manisa türkiye

Başkan Yaralı'dan Spor Kulüplerine Malzeme Desteği
 Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, Manisa’da mücadele eden Saruhanlı, Mütevelli, Hacırahmanlı, Halitpaşa, Yılmaz, Paşaköy ve İshakçelebispor Kulübü yöneticilerini makamında kabul etti.


Yaralı, ziyarette yaptığı konuşmada, Saruhanlı’daki spor kulüplerinin gelecekte iyi bir noktaya geleceğini öngördüğünü belirterek "İlçemizde faaliyet gösteren Amatör Spor Kulüplerine genel anlamda destek veriyoruz. Temel ihtiyaçları karşılamak adına oyuncuların ayakkabısından formasına kadar gereken tüm ihtiyaçları karşılıyoruz. İmkanlar ve bütçemiz elverdiği ölçüde elimizden geldiği kadar bütün kulüplere destek oluyoruz, olmaya da devam edeceğiz. Futbol sahalarımızı daha iyi hale getirdik. Düzenleme yapacağımız sahalarımız da var. Kulüpler ve Belediye olarak birbirimizi anlamalı ve el birliğiyle çalışmalıyız" dedi.
Yaralı, konuşmasının ardından kulüplere 24’er adet antrenman tişörtü, 10’ar adet futbol topu, 20’şer adet krampon, tekmelik, antrenman hunisi ve 10’ar adet de antrenman bipi hediye etti. Kulüp yöneticileri ise malzeme yardımlarından dolayı Başkan Yaralı’ya teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel