Öne Çıkanlar akparti manisa 1 milyar 44 milyon 291 bin 191 TL Türkmenköy Mahallesi Güllübahçe Çayı fezlekelerin yayınlanmaması yunusemre belediyesi

Başkan Yaralı Muhtarlarla Buluştu
 Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nce düzenlenen mahalle muhtarları bilgilendirme toplantısında mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.


Düzenlenen yemekli toplantıda muhtarların talep ve isteklerini dinleyen Yaralı, yerel seçimlerden bu yana gerçekleştirdiği hizmetleri anlatarak yeni projelerini açıkladı.


Az bütçe ile çok iş yapan bir belediye olduklarını ifade eden Yaralı, "Yerel seçimlerin üzerinden 10 ay geçti. Biz bu süre içinde 50 bin metrekare kilit parke taşı ihalesi yaptık ve mahallelerimizi taşla kapladık. Çaltepe Mahallemizde 500 metrekare kapalı alan inşa ettik. Hatıplar da seçim öncesi bir kapalı alan çalışmamız oldu. Bu alanlarda vatandaşlarımız düğün, nişan sünnet, asker eğlencesi gibi her türlü cemiyetlerini yapabiliyor. Halitpaşa’da ki sebze meyve alım yerini düzenledik. Büyükbelen’de yarım kalan düğün salonu inşaatını için 389 bin lira harcayıp tamamladık. Futbol sahalarımızı düzenliyoruz. Okullarımızın için 250 bin liralık yatırım yaptık. Alibeyli düğün salonu tadilat çalışmalarımız devam ediyor. Buna benzer daha sayamadığımız birçok hizmete imza attık" dedi.


Başkan Yaralı, dört yıldan fazla bir sürenin daha kendilerini beklediğini, bu süre zarfında Saruhanlı’nın 50 mahallesi için önemli projeleri hayata geçireceklerini dile getirerek, muhtarlarla işbirliği içinde çalışıp vatandaşa hizmet edeceklerini söyledi.
Toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Cevdet Aydın, belediye meclisi üyeleri Burhan Tezcan, Fahrettin Ayçiçek, Alp Serdar Tuğsal ve bazı birim müdürleri katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel