Öne Çıkanlar kısa film manisa aile hekimleri derneği kenan ışık manisa belediye başkan adayları mani yer altı otoparkı

Başkan Kayda, mahalle sakinleriyle buluştu

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Mersinli Mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Mahalle sakinleri ile kahve toplantısında bir araya gelen Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Salihli Belediyesi tarafından Mersinli Mahallesine kazandırılan hizmetleri anlattı. Mahalle mezarlığına ulaşımın sağlandığı yolda bulunan köprünün genişletildiğini ve okulun tüm tadilat çalışmalarının tamamlandığını belirten Başkan Kayda, mahalledeki park ve bahçeler ile çocuk parklarının bakım ve onarım çalışmalarıyla daha da güzelleştirildiğini söyledi. Mersinli Mahalle Sorumlusu Serkan Koçman aracılığıyla mahalle sakinlerinin istek ve şikayetlerinin kendisine iletildiğini ifade eden Başkan Kayda, istek ve şikayetlerin en kısa zamanda çözüme kavuşturulduğunu vurguladı.

Başkan Kayda, Salihli Belediyesi öncülüğünde bu yıl 3.sü düzenlenen deve güreşi festivaline Mersinli Mahalle sakinlerini davet etti.

Anahtar Kelimeler:
SalihliBelediyesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel