Öne Çıkanlar manisa Manisa Büyükşehir Belediyesi turgutlu MANİSA BÜYÜKŞEHİR belediyesi

Başkan Kayda, 2016 yılında 4 bin vatandaşı dinledi

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, göreve başladığı 2014 yılında başlattığı “Halk Günü” toplantılarında 2016 yılında yaklaşık 4 bin vatandaşla birebir görüşerek istek ve talepleri dinledi.

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’nın makamında gerçekleştirilen halk günleri toplantısında, vatandaşlar Başkan Kayda ile birebir görüşme imkanı buluyor. Belediye Başkanı Kayda, amaçlarının tüm Salihlililer ile doğrudan iletişim kurmak ve sorunlara hızlı çözüm üretmek olduğunu söyledi.

Belediye Başkanı Zeki Kayda, Pazartesi ve Çarşamba günleri düzenlenen Halk Günü toplantısına katılmak isteyen tüm vatandaşların belediye giriş katında bulunan Beyaz Masa’ya başvurarak kendisiyle görüşebileceğini kaydetti. Halk Günü toplantılarının yoğun bir ilgiyle devam ettiğini belirten Başkan Kayda, “Vatandaşlarımızın istekleri, şikayetleri doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Vatandaşlarımızla birebir görüşerek sorunların giderilmesi konusunda Başkan Yardımcılarım ve Daire Müdürlerim ile bana iletilen şikayetleri çözüme kavuşturuyoruz. Aynı zamanda bu toplantılarda, Salihli Belediyesi olarak gerçekleştirdiğimiz projeler hakkında da vatandaşlarımızı bilgilendiriyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel