Öne Çıkanlar Alman devinden flaş Türkiye kararı! aracından cephanelik çıktı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cennet elması akhisarda 23 nisan kutlaması

Başkan Ergün’den çocuklara yeni yıl hediyesi

Çocukların sosyal ve kültürel faaliyetlere katılmasına destek olmak amacıyla Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün tarafından çocuklara sirk bileti hediye edildi.

Türkiye’nin ilk uluslararası hayvansız sirki “Türkiye Sirki” Manisa Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle, 30-31 Aralık, 1-6-7-8 Ocak tarihlerinde Eski Otogar içerisinde kurulan çadırda Manisalılarla buluşacak. Manisa’da kültürel ve sanatsal faaliyetleri her yaştan vatandaşa ulaştıran Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, Manisalı çocuklara yeni yıl hediyesi vererek şehir merkezindeki öğrencilere yaklaşık 45 bin adet bileti ücretsiz olarak dağıttı. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ergün Aksoy ve Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün adına Laleli Çocuk Kültür Sanat Merkezi’ni ziyaret ederek minik öğrencilere sirk bileti dağıttı.

Anahtar Kelimeler:
Cengiz Ergün
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel