Öne Çıkanlar kısa film kenan ışık manisa aile hekimleri derneği manisa belediye başkan adayları mani yer altı otoparkı

Başkan Çerçi minik bahçıvanlarla fidan dikti

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Güzelyurt Mahallesinde öğrencilerle birlikte fidan dikti. Minik Bahçıvanlar Projesi kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Başkan Çerçi, "Çocuklarımıza ağaç sevgisini aşılamak geleceğimiz için büyük bir önem taşıyor" dedi.

Yunusemre Belediyesi tarafından Yemyeşil Bir Yunusemre sloganıyla başlatılan ‘1 Milyon Fidan Toprakla Buluşuyor’ Projesi devam ediyor. Projenin alt başlıklarından olan Minik Bahçıvanlar Projesi kapsamında Güzelyurt Mahallesinde minik öğrencilerle ağaç dikim töreni gerçekleştirildi. 8 okuldan yaklaşık 70 öğrencinin katıldığı etkinlikte Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi öğrencileri yalnız bırakmadı. Öğrencilerle birlikte fidan diken Başkan Çerçi, çevre bilincinin çocuk yaşta edinilebileceğine dikkat çekti.

Başkan Çerçi yaptığı açıklamada, "Belediyemiz tarafından Orman ve Su İşleri Bakanlığı nezdinde başlatılan ‘1 Milyon Fidan Toprakla Buluşuyor’ isimli projemizin meyvelerini toplamaya başladık. Bu kapsamda Güzelyurt Mahallesinde hedeflediğimiz 10 bin büyük fidanın yarısını toprakla buluşturduk. Şimdi de miniklerimizle birlikte fidan dikiyoruz. Bu etkinliği kardeşlerimizle ve evlatlarımızla yapmamızın anlamı ve önemi büyük. Burada geleceğimizin emanetçilerine ağaç sevgisini ve ağacın önemini anlatabilmek Türkiye’nin geleceği için büyük bir önem taşıyor. Projemiz kapsamında her geçen gün daha fazla kardeşimizi dahil edecek ve gelecek nesillerin yeşil sevdalısı olması için katkı sunacağız. Ben projede emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Dr. Mehmet Çerçi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel