Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi Manisa Büyükşehir Belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA

Başkan Çelik’ten vatandaşlarla referandum buluşması

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik hafta sonu mahalle ziyaretleri kapsamında geçtiğimiz gün Karayenice Mahallesini ziyaret etti.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Karayenice Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek Türkiye gündemi ile alakalı fikir alışverişinde bulundu. 16 Nisanda yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi Halk oylaması ile ilgili bilgiler veren Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Mahalle halkının Halkoylaması maddeleri ile ilgili sorduğu soruları yanıtladı. Vatandaşların Anayasa değişikliği ile ilgili halkın yeteri derece bilgi sahibi olduğunu ifade eden Başkan Çelik, “Bilindiği üzere şuan Türkiye’de en önemli gündem 16 Nisan’ da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi halkoylaması. Yaptığımız konuşmalar neticesinde gördüm ki halkımız en az bizim kadar bu konularda bilinci, bilgi ve fikir sahibi. Söylenmesi gereken ne varsa burada kendileri bizzat söylediler. Burada bir birde gördüğümüz kadarı ile Karayenice halkı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine evet diyor. İnşallah 16 Nisan’ da tüm Türkiye’nin güçlü bir şekilde evet dediğine de hep birlikte şahit olacağız. Bu nokta da ferasetleri ve anlayışları için tüm hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
şehzadelerBelediye
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel