Öne Çıkanlar genel haber Manisanın Şehzadeler ilçesi karaçoban Sosyal Güvenlik Kurumu şehzadeler belediyesi

Başkan Çelik'ten Engelli Öğrencilere Destek
 Şehzadeler Belediyesi, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Şükran Bilginer Özel Eğitim İş ve Uygulama Merkezi ile protokol imzaladı. Yetenekli öğrenciler Şehzadeler Belediyesi’ne özel sandık, tepsi, anahtarlık gibi hediyelik eşyalar hazırladı. Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, eşyaları satın alarak, özel öğrencilere destek verdiklerini ifade etti. Başkan Çelik, Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler ve Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Şengül ile birlikte öğrencileri ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Ziyarete Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi de katıldı. Protokol üyeleri tüm sınıfları dolaşarak, öğrencilerin atölye ve sera çalışmalarını yerinde inceledi. Engelli öğrenciler Başkan Çelik’e özel ilgi gösterdi.

ENGELLİLERE POZİTİF AYRIMCILIK YAPIYORUZ”


Engelli öğrencilerin özel yeteneklerini değerlendirdiklerini belirten Başkan Çelik, “Orta ve ağır zihinsel engelli gençlerimiz burada eğitim alıyor. Her bir gencimizin ayrı bir yeteneği var. Üzerinde Şehzadeler Belediyesi logomuzun yer aldığı sandıkları ve tepsileri özel öğrencilerimiz hazırladı. Biz toplumun tüm kesimlerini düşünmek ve engellilerimize pozitif ayrımcılık yapmak mecburiyetindeyiz. Belediyemiz olarak da bu yeteneklerin ön plana çıkartılması ve ürünlerin satın alınarak kullanılmasını önemsiyoruz. Okulumuzla yaptığımız protokol çerçevesinde öğrencilerimizin emek vererek hazırladığı çalışmaları özel misafirlerimize takdim edeceğiz. Hediyelik eşyalarımızın arkasında özel öğrenciler tarafından hazırlandığı belirtilecek. Bu uygulamanın diğer kurumlara da örnek teşkil etmesini diliyorum” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel