Öne Çıkanlar derya pekbayık ak parti daha eğlenceli hem de eğitim Manisada Kablo Hırsızları Yakalandı Somada Acı Büyük: Ölü Sayısı 20 oldu

Başkan Çelik Direksiyon Başına Geçti
 Her sabah mesaiye erken saatlerde başlayan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in bu sefer ki durağı Şehzadeler Belediyesi Şantiyesi oldu. Şantiye personeli ile sohbet eden Başkan Çelik’e Başkan Yardımcısı Süleyman Çoban, Başkan Danışmanları Bilal Demir, Haşim Yener Bilir eşlik ettiler. Belediyelerin tüm vatandaşların hak sahibi olduğu değerler olduğunu ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Belediyecilik herkesin hak sahibi olduğu değerlerdir. O yüzden herkesin burada hakkı var. O yüzden çok daha hassas davranmak mecburiyetindeyiz. Bu hassasiyeti taşıdığınıza ve bundan sonra da taşıyacağınıza inanıyor ve sizlere güveniyorum. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Allah yaptığımız işlerde bizi kaza ve belalardan korusun. Siz değerli mesai arkadaşlarıma işlerinde kolaylıklar diliyorum. Tabii ki işletmelerde, tertip, düzen ve disiplin olmazsa olmaz bir unsurdur. Eğer disiplin olmazsa kaos olur. O zaman da başarı gelmez. Birlikte güzel hizmetlere imza atacağımıza inanıyorum. Ancak her şeyin en iyisini, en güzelini, en kalitelisini yapmak mecburiyetindeyiz. Bu noktalarda gerekli hassasiyeti gösteremeyen arkadaşlarımız olursa, mesai saatlerine riayet etmeyen olursa, verilen görev ve işleri düzgün ve nizami bir şekilde yapmayan, emanete, elindeki malzemeye özen göstermeyen onu israf eden olursa, o arkadaşlarımızla da yolumuzu ayırmak zorunda kalırız. Biz hiç kimseyle yolumuzu ayırmak için yola çıkmadık. Ancak ilkelerimiz, hassasiyetlerimiz var. Bunlara da riayet edilmediği takdirde gerekli müeyyideleri de uygulamak zorunda kalırız. Ekiplerimiz çalıştıkları mahallelerde, sokaklarda çok tertipli ve düzenli olmalıdır. Sizler Şehzadeler Belediyesi’ni temsil ediyorsunuz. Kendi aramızda yapacağımız konuşmalar ve şakalaşmalar dahi bir ölçü dâhilinde olmalı. Halkla ilişikler noktasında, soru soracak vatandaşa verilecek cevaplar son derece önemli. Biz bir yere gittiğimizde nasıl karşılanmak istiyorsak, bir soru sorduğumuzda nasıl cevap almak istiyorsak bizimle muhatap olan hemşerilerimize de aynı şekilde davranmak mecburiyetindeyiz” dedi.


TEST SÜRÜŞÜ YAPTI


Belediye ve vatandaşların ulaşım hizmetlerinde kullanılmak üzere yeni alınan otobüsü inceleyen Başkan Çelik, şantiye içerisinde test sürüşü yaptı. Vatandaşların ücretsiz kullanımına sunulacak olan otobüsün hizmet vermeye başladığını ifade eden Başkan Çelik, “ Belediyemiz hizmetlerinde kullanılmak üzere almış olduğumuz bu otobüsü aynı zamanda vatandaşlarımızın da kullanımına sunacağız. Örneğin cenazesi olan vatandaşlarımızın talep etmesi durumunda otobüsümüz cenaze için gelen vatandaşlarımızı taşımak için hazır olacaktır. Bu otobüsümüzü cenazenin yanı sıra, sportif faaliyetler, sosyal ve kültürel etkinliklerde vatandaşlarımıza hizmet verecektir. Şehzadeler Belediyesi olarak vatandaşlarımızın her türlü sorununa çözüm bulmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.


Daha sonra otobüsün direksiyonuna geçen Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik şantiye bahçesinde test sürüşü yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel