Öne Çıkanlar Jandarma ekipleri hazine bakanı sosyal koruma ak parti ilk apantisit ameliyatı

Barış Manço sevgisi salonlara sığmadı

Şehzadeler Belediyesi tarafından Barış Manço’nun vefatının 18. yılı nedeni ile düzenlenen anma konseri Manisa ve İzmirli Barış Manço severleri bir araya getirdi. Yoğun katılımın olduğu anma konserinde Barış Manço severler sanatçının şarkılarına hep birlikte eşlik ederek Barış Manço’ya olan sevgilerini gösterdi.

Şehzadeler Belediyesi vefatının 18. yılında sevilen sanatçı Barış Manço’yu unutmadı. Kültür Sitesi Lale Salonunda düzenlenen vefatının 18. yılında Barış Manço’yu anma konserine Şehzadeler Belediye Başkan yardımcısı Ahmet Songüler, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Kavas ve çok sayıda barış Manço sever katıldı.

Katılımın yoğun olduğu anma konserinde birçok vatandaş programı sonuna kadar ayakta izlemek zorunda kaldı. Yaklaşık 3 saat süren konserde Grup İZMANÇO ve sanatçı İsmail Fethi Altay’ın seslendirdiği birbirinden güzel Barış Manço şarkısına salonu dolduran tüm vatandaşlar hep bir ağızdan eşlik etti. Gecede sahneye çıkan Şehzadeler Belediyesi Kreşinin Minik öğrencileri seslendirdiği Barış Manço şarkılarıyla vatandaşların büyük beğenisini topladı. Gecenin sonunda Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler Grup İZMANÇO üyeleri ve Sanatçı İsmail Fethi Altay’a çiçek takdim etti.

Anahtar Kelimeler:
şehzadeler Belediyesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel