Öne Çıkanlar MANİSA BÜYÜKŞEHİR Manisa Büyükşehir Belediyesi pedal projesi alaşehir Alaşehir Belediyesi

Balıklı Mahallesi’ne bin 600 metrelik yeni terfi hattı

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 17 ilçe merkezi ve mahallelerine sağlıklı altyapılar kazandırmaya devam ediyor. MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Dairesi Başkanlığı, Gördes’in Balıklı Mahallesi’nde açılan yeni sondajdan çıkan suyu mahallede yer alan içme suyu deposuna aktarmak için bin 600 metrelik terfi hattı döşeme çalışması gerçekleştiriyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Gördes Koordinatörü Alp Safa Gökkaya, Mahalle Muhtarı Nuri Urhan ile birlikte terfi hattı çalışmasını yakından takip etti.
Mahalle Muhtarı Nuri Urhan, “Mahallemizdeki mevcut sondajda suyumuz azaldığı için MASKİ mahallemize yeni bir sondaj kazandırdı. Yeni sondajdan elde ettiğimiz temiz suyu depomuza aktarmak için terfi hattı döşeme çalışması başlatıldı. Şuan çalışmalar çok güzel ilerliyor. Çalışma tamamlandığında yeterli ve sağlıklı içme suyuna kavuşacağız. Başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e, MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel