Öne Çıkanlar derya pekbayık daha eğlenceli hem de eğitim Manisada Kablo Hırsızları Yakalandı Somada Acı Büyük: Ölü Sayısı 20 oldu demokrat gazeteciler ve yazarlar derneği

Aydın'dan Vekil Baybatur'a Plaket
KANAL 45-Sivil toplu kuruluşlarının demokrasinin can damarı olduğunu ifade eden Aydın; '' Milleti temsil eden vekiller, millete en büyük hizmeti hiç kuşkusuz sivil toplum kuruluşları aracılığıyla yapabilmektedir. Bir kentin sivil toplum kuruluşları demokrasinin olduğu kadar o kentin huzurunun, birlik ve beraberliğinin de sembolüdür. Manisa'da yaşayan Trabzonlular olarak, geçtiğimiz hafta düzenmiş olduğumuz festivalde bir kentin tüm kesimleriyle nasıl kenetlendiğini görmüş olduk. Dernek olarak Manisalı binlerce vatandaşımıza sadece hamsi ikram etmiş olmadık, aynı zamanda farklı görüşlerin, farklı kültürlerin bir arada yaşanabileceğinin örneğini gösterdik. Ülke olarak hassas bir süreçten geçerken, sadece düğün ve cenazelerde değil, festivallerde de bir araya gelmenin, paylaşmanın önemine dikkat çektik. Bu nedenle böylesi güzel bir festivale büyük katkılar sunan AK Parti Manisa Milletvekilimiz Sayın Murat Baybatur'a en kalbi duygularla teşekkür ediyoruz.'' dedi.

AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur ise, düzenlenen festivalden dolayı Manisa Trabzonlular Derneği Başkan Yardımcısı İsmail Aydın'a ve tüm emeği geçenlere teşekkür etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel