Öne Çıkanlar Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul Serbest Gündem Kula Devlet Hastanesi enflasyon açıklaması

Atıl garaj binası çok amaçlı salon olacak

Şehzadeler Belediyesinin Hamzabeyli Mahallesinde çok amaçlı salon olarak kullanılması amacı ile eski garaj alanında başlattığı çalışmalar bitme aşamasına geldi. Belediye ekiplerinin iç ve dış cephelerde boya badana işi yaptığını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, çok amaçlı salonun kısa bir süre içerisinde halkın hizmetine sunulacağını ifade etti.

Şehzadeler Belediyesi’nin Hamzabeyli Mahallesinde atıl durumda olan eski garaj yerinde yaptığı tadilat çalışması tamamlandı. Son olarak boya işlemlerinin yapıldığı eski garaj yerinin yakın bir zaman içerisinde çok amaçlı salon olarak Hamzabeyli Mahallesinde yaşayan vatandaşların hizmetine sunulacağını ifade eden Başkan Çelik, “Hamzabeyli Mahallemizde atıl durumda bulunan eski garaj alanında belediye ekiplerimiz bir tadilat çalışması yaparak Hamzabeyli Mahallemizde yaşayan vatandaşlarımıza yeniden kazandırdı. Eski garaj alanı ve içerisindeki kapalı alanda yaptığımız tadilat çalışması ile yeniden düzenleyerek halkımızın hizmetine kazandırmış olacağız. Çok amaçlı salon olarak hizmet verecek olan bu alanda vatandaşlarımız bundan sonra mevlitlerini, yemekli toplantılarını ve taziyelerini bu alanda yapabilecekler. Tadilat çalışmalarının büyük bir bölümünün tamamlandığı çok amaçlı salonda ekiplerimiz son olarak iç ve dış cephe boyama işlerini yapıyorlar. Yakın bir zamanda tüm çalışmaların ve çevre düzenlemesinin de tamamlanması ile birlikte, eskiden garaj olarak kullanılan bu yer halkımıza çok amaçlı salon olarak hizmet verecek.” dedi.

Anahtar Kelimeler:
şehzadelerBelediyesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel