Öne Çıkanlar Manisa Trabzonlular Derneği Başkan Yardımcısı manisa 13 Mayıs 2014 turgutlu yunusemre

Altyapısı tamamlanan Derici’nin üstyapısı da yenilendi

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ahmetli ilçesi Derici Mahallesinin kilit parke taşı döşemesi ve bordür düzenleme çalışmalarını tamamladı. 16 bin metrekarelik kilit parke taşı döşenen ve 6 bin metrekarelik de bordür yapılan mahalle, yeni görünümüne kavuştu.

Köylerden mahalleye dönüşen noktalarda gerçekleştirdiği altyapı ve üstyapı çalışmaları ile vatandaşların daha refah ve mutlu yaşam sürmelerini amaçlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ahmetli ilçesi Derici Mahallesini de baştan sona yeniledi. İlk olarak, MASKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri kanalizasyon hattı bulunmayan Derici Mahallesinde 4 bin metrelik kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarını tamamlayarak mahalleyi sağlıklı altyapıya kavuşturdu. Ardından Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince kilit parke taşı ve bordür düzenleme çalışmaları başladı. Sokakların tümü kilit parke taşı ile kaplanırken, mezarlık yolu da bu kapsamda yenilendi. Derici, 16 bin metrekarelik kilit parke ve 6 bin metrekarelik bordür döşemesi ile yeni görünümüne kavuştu.

Anahtar Kelimeler:
MANİSA BÜYÜKŞEHİR
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel