Öne Çıkanlar Kahvehanede silahlı kavga: 1 ölü iOS kullanıcıları şehidimiz var Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker alaşehir

Altınokta Körler Derneği ve Manisa Bedensel Engelliler Derneğine ziyaret

 

AK Parti Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Rukiye Yaver ve Yönetim kurulu üyeleri ,3 Kasım Dünya Engelliler Günü vesilesiyle Altınokta Körler Derneği ve Manisa Bedensel Engelliler Derneğini ziyaret ederek dernek başkanları ile biraraya geldiler..


İl Kadın Kolları başkanı Yaver, yaptığı konuşmada ;“Ülkemizin de önemli bir nüfusunu engelli vatandaşlarımız oluşturuyor. Bu nedenle engelli vatandaşlarımızın sorunları bizlerin birinci önceliği olmuştur.  Engelli vatandaşları eve hapseden, hayata küstüren anlayış son yıllarda yıkılmaya başlamış, onların hayatımızın her alanına katılmalarını sağlamak birinci önceliğimiz olmuştur.

Hükümetimiz özellikle düzenlenen engelli yasaları ile yeni yapılan binalardan, engelli vatandaslarımıza sağlanan sosyal imkânlardan, kapıların ardında ve kapalı odalarda saklanan engelliler, özellikle rehabilitasyon merkezlerinin kurulması ve engelli bakım ücretlerinin hükümetimiz tarafından ortaya çıkarılmasıyla beraber adeta sokakla ve halkla buluşur hale gelmiş durumdalar.”Biz 2023 Türkiye’sinde yeni Türkiye’nin inşa edilmesinde her bir vatandaşımızın eşit statüde hizmet alabilmesi, eşit statüde devletin imkânlarından istifade edebilmesi noktasında adımlar atmaya devam ediyoruz.

Engelli vatandaşlarımızla ilgili meselelerdeki duyarlılığın artması ve engellerin kaldırıldığı bir dünya temennisi ile tüm engelli vatandaşlarımızın ‘Dünya Engelliler Günü’nü tebrik ederek,sözlerini tamamladı..


Altınokta Körler Derneği başkanı Hüseyin pehlivan ve Manisa Bedensel Engelliler derneği başkanı Yasemin yıldız yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Ak parti teşkilatının her daim sesimize kulak verdiğini ve tüm özel günlerde kendilerini hatırladıklarını dile getirdi..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel