Öne Çıkanlar Jandarma ekipleri ilk apantisit ameliyatı ak parti somada nevruz kutlamaları hazine bakanı

Alibeyli Mahallesinde dere ıslah çalışması

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, tarafından Saruhanlı ilçesine bağlı Alibeyli Mahallesinde dere ıslah çalışmaları başladı.

İl genelinde başlattığı dere temizlik çalışmalarıyla mahallelerdeki kirlilik ve kötü koku sıkıntılarını ortadan kaldıran MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisalılar için yürüttüğü çalışmalarına devam ediyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Saruhanlı Alibeyli Mahallesi’nde yer alan derede çalışmalarına başladı. Bin metre uzunluğundaki ıslahsız yaş derede gerçekleştirdiği temizlik işinin tamamlanmasının ardından mahalle sakinlerinin yaşadığı sıkıntı son bulmuş olacak. Mahallelerinde yer alan derenin yağışlı havalarda yarattığı olumsuz durumu MASKİ’ye bildirir bildirmez dere temizlik çalışmalarının başladığını ifade eden Alibeyli Mahalle Muhtarı Ferhat Badak, mahalle sakinleri olarak çok mutlu olduklarını söyledi. Muhtar Badak, mahallenin geçmişten beri süregelen sıkıntılarına MASKİ’nin anında çözüm üretmesinin kendileri için çok önemli olduğunu söyleyerek, hizmetler için teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel