Öne Çıkanlar salihli manisa Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu Serbest Gündem Manisa Büyükşehir Belediyesi

Alaşehirli bal üreticisine ana arı desteği

Arıcılık sektörünün gelişimine katkı sağlamak ve kaliteli bal üretimini arttırmak amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir’de üreticilere ana arı desteğinde bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarımsal hizmetler anlamında çiftçilere ve üreticilere yönelik destekleri ana arı dağıtımı ile devam ediyor. Bu kapsamda yıl içerisinde il genelinde toplamda 550 arı üreticisine 4 bin adet ana arı dağıtımı yapacak olan Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir’de de 10 üreticinin yüzünü güldürdü. Üreticinin her zaman yanında olduklarını vurgulan Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Bircan Gençoğlu, “Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatları ile bal üreticilerimize desteklerimizi sürdürüyoruz. Bu kapsamda Alaşehir’de 10 üreticimize toplamda 100 adet ana arı dağıtımında bulunduk. Manisa’da il genelinde tarım ve hayvancılığın desteklenerek, üreticilerimizin gelir seviyelerini artırmak amacıyla da projelerimize devam edeceğiz” dedi.

Alaşehirli üreticiler de kendilerine sağlanan destek nedeniyle memnuniyetini paylaşarak Başkan Ergün’e teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel