Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi Manisa Büyükşehir Belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA

Alaşehir’de Ramazan hazırlıkları başladı

Ramazan ayı süresince vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek amacıyla iş yeri kapanış saatleriyle ilgili olarak Türkiye Kahveler, Kıraathaneler ve Büfeciler Federasyonunca süre uzatılması talebinde bulunması üzerine Alaşehir Belediye Encümeni talebi olumlu karşılayarak söz konusu iş yerlerinin sahura kadar açık kalması kararını aldı.

Ramazan ayı süresince vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek amacıyla iş yeri kapanış saatleriyle ilgili olarak Türkiye Kahveler, Kıraathaneler ve Büfeciler Federasyonunca Alaşehir Belediyesi Zabıtasına iş yeri kapanış saatleriyle ilgili süre uzatılması talebinde bulundu.

Alaşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne, gelen talep karşısında Alaşehir Belediyesi Encümenin talebe olumlu yanıt vererek karar doğrultusunda söz konusu iş yerlerinin Ramazan ayı boyunca sahura kadar açık kalacağını bildirdi.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban başkanlığında toplanan belediye encümeninde alınan karar şöyle: “Kapanış saatleri dışında oyun oynatılmaması koşuluyla ilçemizde bulunan kahvehanelerin, park, bahçe ve çay ocaklarının, internet salonları dahil, pideciler, lokantalar, ve pastanelerin de içerisinde bulunduğu iş kollarının sahur vaktine kadar vatandaşlarımıza hizmet verebilmeleri için açık kalmalarına encümen kararınca onay verilmiştir.”

Anahtar Kelimeler:
VatandaşRamazan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel