Öne Çıkanlar kısa film kenan ışık manisa aile hekimleri derneği manisa belediye başkan adayları mani yer altı otoparkı

Alaşehir’de bin 716 acemi asker yemin etti

Alaşehir Ulaştırma, Personel Okulu ve Eğitim Merkezi Eğitim Alay Komutanlığında acemi eğitimlerini tamamlayan erler düzenlenen törenle yemin etti.

Alaşehir Ulaştırma, Personel Okulu ve Eğitim Merkezi Eğitim Alay Komutanlığında acemi eğitimlerini tamamlayan erler için yemin töreni düzenlendi. Düzenlenen törene Manisa Ahmetli kaymakamı Muharrem Emre Canpolat, Ulaştırma Kıdemli Albay Mehmet Kıyıcı, Ulaştırma Albay Tolga Öz, Askeri İnzibat ve Trafik Eğitim Taburu Komutanı Piyade Yarbay Yusuf Yeşil, 2. Ulaştırma Ulaştırma Er Eğitim Komutanlığı Ulaştırma Binbaşı Zafer Çınar ile Alaşehir Ulaştırma, yemin edecek askerlerin aileleri ve yakınları katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende, temel eğitim gören bin 66’si 1997/12. tertip, 650’si kısa dönem olmak üzere bin 716 acemi er, silah ve Türk bayrakları ile donatılmış masaların çevresinde yemin etti.Törende konuşan Ulaştırma Kıdemli Albay Kıyıcı, "Canınızdan kıymetli çocuklarınızı bizlere emanet ettiniz. Bizler de çocukların değerini çok iyi bilmekteyiz. Tüm şehitlerimizi buradan saygı ile anıyorum.Şehitlerimize buradan alkışlayalım.Yiğit Mehmetçikler yolunuz açık olsun" dedi.

Tören geçişiyle sona eren törenin ardından yemin eden acemi erler aileleriyle buluştular. 3 bin kişinin katıldığı yemin töreninde Ulaştırma Tabur Komutanı Kıdemli Albay Mehmet Kıyıcı ailelerle yakından ilgilendi.

Anahtar Kelimeler:
AlaşehirAcemi Asker
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel