Öne Çıkanlar yunusemre mısırdaki idam kararları nurullah savaş recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu

Alaşehir'de anne ve babalar kursiyer oldu

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Süleyman Ölmez, "Müdürlüğümüz tarafından 'Ana-baba okulu' kursu açıldı. Alaşehir’de Gülçiçek Hatun Anaokulu ve Harika Çocuklar Anaokullarında 'Ana-baba okulu' adı altında kurslar açtık. Kurslar 32 saat sürecek. Uzman rehberlik öğretmeni ve çocuk gelişimi öğretmenleri tarafından, ailelere 0-6 yaş çocukların gelişimsel özellikleri, çocuk gelişimi, çocuk yetiştirme tutumları konularında eğitimler verilecek" dedi. 
Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, 'Ana-baba okulu' kurslarını ziyaret ederek, kursa katılan velilerle birlikte 1 saatlik eğitime katıldı. 
Kaymakam Abdullah Uçgun, "Manisa Valiliği Koordinasyon Kurulu kararı gereği il genelinde 0-6 yaş çocuğu olan ailelerine eğitim verebilmek için Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüzce 'Ana-baba okulu' açıldı. Amacımız tüm ilçe genelinde 0-6 yaş çocuğu olan anne ve babalara ulaşmak olacaktır. Kursu açan Alaşehir Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünü, kursa katılanları ve kursiyerleri kutluyorum." diye konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel