Öne Çıkanlar Manisa Büyükşehir Belediyesi ŞehzadelerKuşlubahçe mahallesi muhtarı Ramazan Vardar Murat Aydın SADECE AZERBAYCAN HALKINA DEĞİL Salihli Belediyespor Gol Kralını Renklerine Bağladı

"AK Parti Bize Fikir Vermesin"

MHP Manisa İl Başkanlığı olarak yapmış olduğumuz basın açıklamamıza istinaden AK PARTİ'den yapılan açıklamaya cevap hakkımız hasıl olmuştur." denilerek başlanan açıklamanın devamında şöyle denildi. "Aslında MHP böylesi karşılıklı söz düelosu ve atışmalara karşı bir parti olduğu halde seçim yatırımı düşüncesiyle gündemde kalmak isteyenlerin uğraştığı bir konumun ağırlığını taşımaktadır.
AK Parti'den yapılan açıklamaya göre; Milletvekili Özdağ ile MHP Manisa İl Başkanımızın arasındaki yaş farkından bahsedilmiştir. Bilinmelidir ki, akıl yaşta değil, baştadır. Eğer mutlak söylenmesi gerekli sözler varsa yaş gereği susulması etik değildir. Basiretsizlik hakaret değil tespit içerikli bir söylem, çağımızın bir hastalığı olarak gerçekleri net görebilmekten uzak ve ileriye dönük düşünce yetisinin bir kayboluş şeklidir. Hatta acıdır ki; bu durum günümüzde pek çok siyasetçinin de en büyük sorunudur. Manisa İl Başkanlığı ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı arasındaki geçmişteki sorunlardan bahsedilmiştir. Bizde emir demiri keser. Sayın liderimiz buz dağlarını eritin dediyse, elbette ki vardır bir bildiği. Ayrıca, AK Parti 80öncesi ve sonrası yaşanılanlar hakkında, bir il Başkanına fikir verecek son partidir. Çünkü kuruluş tarihi çok yeni. Siyasetine başkan bir partide devam eden bir vekilin geçmişi sadece şahsını ilgilendirir. Çünkü Ülkücülük Cennetmekan Başuğumuz Alparslan Türkeş ve Liderimiz Devlet Bahçeli'nin dedikleri üzere, yalnız ve sadece MHP'de devam edecektir. Ülkücülük MHP'de olur sözüne istinaden, AKP Milletvekilinin geçmişte yaptığı ve geleekte yapacağı her durum MHP'yi değil doğrudan şahsını ve partisini ilgilendiren bir durumdur."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel