Öne Çıkanlar Hayaline Doğru Dualarla Pedal Çevirdi cumhurbaşkanı erdoğan MUGLADA ZİYARETLERDE BULUNDU Sakal-ı Şerif MANİSA BÜYÜKŞEHİR

Ahmetli Mezarlığı’na düzenleme

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ahmetli ilçesi yeni mezarlığında çevre duvarı inşaat çalışmalarına başladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, ebedi istirahatgahlarda şartları iyileştirmek amacıyla girişimlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Ahmetli ilçesi mezarlığı yeni defin alanında çevre duvarı inşaat çalışmaları başladı. Ahmetli Koordinasyon İşleri Müdürü Orçun Abalı, eş zamanlı olarak gasilhane binasının çalışmalarının da başlatıldığını belirtti. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatlarıyla kabristanlıklarda gerekli tadilatların yapıldığını belirten Abalı, Ahmetlili vatandaşların ebediyete intikal etmiş yakınlarını daha iyi şartlarda ziyaret etmeleri için gerekli tüm tadilat ve çalışmaların yapılacağını söyledi.

Anahtar Kelimeler:
AhmetlİMezarlığı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel