Öne Çıkanlar sosyal koruma ak parti hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Jandarma ekipleri

Abone Sayısı 6 Bine Ulaştı

 Gençoğlu açıklamasında, “200 civarında aldığımız sıcak su abonesini şu anda 6 bine ulaştırmış bulunmaktayız. Abonelerin artırılması ilave yatırımlarla gerçekleşmekte. Bir hafta önce bir ihale yaptık bu ihalemiz neticelendi. Şimdi hem ısı merkezimizin kapasitesini genişletiyoruz hem de geçen sene boru döşemesi yaptığımız yerlere sıcak su vermeyi hedefliyoruz. Bu kış birçok bölgeye sıcak su vereceğiz. 1 Kasım itibariyle yeni yaptığımız hatların ısınmasını sağlayacağız. Somalı vatandaşlarımız rahatlıkla abone olabilirler. Bütün çalışmalarımız 1 Kasım’a sıcak suyun yetişeceği şeklinde devam etmekte. Sık sık buradaki arkadaşlarla toplantı yapıyoruz. Kamuoyunda da acaba çalışmalar yetişir mi? sıcak suyumuz gelir mi? birkaç gün gecikmeyle dahi olsa bu sene yeni yapmış olduğumuz hatlara sıcak suyu vereceğiz. Vatandaşlar aboneliklerini yaptırsınlar, Sıraya girsinler.” dedi.



“Tüm ilçeye sistemi yayacağız"

Eşanjör alım ihalesini de gerçekleştirdiklerini belirten Gençoğlu, “Şu anda da montajlarına başladılar. Abone olan vatandaşlarımızın binalarına bina altlarına montajına hızlı bir şekilde devam edeceğiz. Ekip sayılarımızın da artırılması için bugün arkadaşlarla bir toplantı yaptık. Daha seri bir şekilde eşanjörlerin montajının yapılması konusunda çalışma yapacağız. Amacımız 1 Kasım’dan sonra abone sayımızı 10 binin üzerine çıkartıp Soma’nın büyük bir bölümünü sıcak suyla ısıtmış olmak. Sadece 10 binle kalmayacağız, önümüzdeki yıllarda yapacağımız yatırımlarla Somamızın tümünü ısıtmayı düşünüyoruz.” şeklinde konuştu.



"Yatırıma yazık değil mi?"

Soma’ya doğalgaz getirilmesi ile ilgili de konuşan Gençoğlu, ”Şimdiye kadar Büyükşehir Belediyesi olarak 150 milyon liralık yatırım yaptık. Bu yatırıma yazık değil mi? O zaman doğalgaz getirilecekse biz bu yatırımı niye yaptık. Belli bir aşamaya gelmiş çalışma var. Doğalgazdan aylık ısınma bazında daha uygun olan bir ısınma şekli var. Hem kurulum hem de aylık fatura maliyeti daha uygun ısıtma şekli varken doğalgaz söylemlerini ben siyasi buluyorum. Boru döşediğimiz birçok yerde üstyapı çalışmasını da yaptık. Biz altyapı borusunu döşüyoruz, üstüne de taşı döşüyoruz. Şehrin sokaklarını yeniden yapıyoruz. Bu sokaklar yeniden mi kazılacak? Yeniden mi üstü yapılacak. Bu zamanında planlanması gereken bir şeydi. Biz o zaman sıcak suyun doğru olduğunu düşündük, Soma Belediyesi’nin başlatmış olduğu projeyi devam ettirdik. Şu anda hedeflerimiz doğrultusunda hızla ilerliyoruz. Amacımız Soma’da 40 bin aboneye ulaşarak Soma genelini ısıtmak. Hatta ben ilerisi için iddialı konuşayım. Isı merkezinde yeterince çalışmalarımızı, yatırımlarımızı yapabilirsek sıcak suyu Kırkağaç’a bile vermeyi düşünüyoruz.” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel