Öne Çıkanlar nurullah savaş recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu mısırdaki idam kararları genel kurmay başkanlığı

95'lik DEDEDEN BÜYÜK SÜRPRİZ

 Ziyarette çok duygulanan Özdemir ‘’neden zahmet buyurdunuz ben size gelirdim’’ dediği Mehmet amcayla koyu bir sohbet gerçekleştirdi.

Özdemir’i uzun yaşamın sırları sorusuna  gülerek cevap veren Mehmet dede “Kaymakam beyim ben Borlu beldesinin temiz havasında, çadırda çok durdum.  Borlu dağlarında hayvancılık yaptım, dağlarda taşlarda pınarlıklar da keçi güderek bu yaşa geldiğim. Şu anda çocuklarımın yanında Allah eksikliklerini göstermesin,  hepsinden Allah razı olsun birer hafta misafir gibi durup ömrümüzü geçiriyoruz’’ dedi.

Özdemir,  çocuklarımızın evine misafir gibi gidiyorum diyen Mehmet Dede’ye ‘’Niye misafir gibi olur mu siz eve gidince ev şenlenir, ”Baba evin Baş Tacıdır, Baba eve gidince ev şenlenir. ”dedi.

Mehmet Dede Özdemir’in sözünü ‘’Yani Kaymakam Bey oğlum Çocuklarım iyi baksalar bile kendim rahatsız oluyorum kendimi misafir gibi görüyorum’’ diye yanıtladı.

Çocuklarımın iki tanesi Selendi de oturduğunu, bir çocuğunun Antalya’da sera işlerinde çalıştığını, iki tane çocuğunun da Borlu da oturduğunu kendisinin belli aralarla çocuklarında kaldığını belirtti.

Devlet Vatandaşını Sevip Ayağına Geliyorsa, Bizde Devletimizi Sevdiğimizi Gösterip Ziyaret Edelim.

Mehmet Dede kaymakamın ziyaretlerini duyunca, ‘’Devlet vatandaşını sevip ayağına gidiyor, Devletin biz ayağına gidelim diyerek; kaymakamlık binasına gerçekleştirdiği sürpriz ziyaretinde duygulu anlar yaşandı.

Özdemir’in neler yaptığı  sorularını cevaplayan Mehmet dede’’Eskidendi işle uğraşmak şimdi artık topal oldum gali şimdi fazla kalkamıyorum ama yinede Allaha şükürler olsun bakıma muhtaç olmadan hala ayaktayım, ihtiyaçlarımı görebiliyorum. Komşularım dediler ki Selendi’ye bir Kaymakam gelmiş evlere çıkıp geliyor, tarlalardaki çalışanlarla sohbet ediyor ne zaman nereye uğrayacağı belli değil. Bende Torunuma dedim ki Devlet nasıl vatandaşını seviyorsa, bizde Devletimizi seviyoruz. Kaymakamımız madem yeni geldi hem hayırlı olsun diyelim, hem de hoş geldin diyelim. Beni alın Kaymakamla tanıştırın. Sağ olsunlar torunlarım beni kırmayıp getirdiler,  sizinle tanışma imkanı buldum. Allah tuttuğunu altın etsin, Allah’ım devletimize zeval vermesin’’. Diye duygularını ifade etti.

Mehmet Kat ile  yakından ilgilenen ziyareti sebebiyle teşekkür eden Özdemir’’ İhtiyaç sahibi ailelerimize ulaşmak ve imkanlarımız dahilinde kendilerine yardım etmek en büyük görevimizdir. Asıl olan devletimizin sıcak yüzünü, sevgisini, adaletini ve hoşgörüsünü tüm vatandaşlarımıza hissettirmektir. Devletimiz, her zaman vatandaşlarımızın yanında olmuştur ve onlara sahip çıkmıştır bu amaçla bende vatandaşlarımızı ziyaret edip vatandaşımızın sıkıntı ve dertlerine bir nebze de olsa ortak olmaya çalışıyorum’’. dedi.  Özdemir, Mehmet amcanın Ellerini öptü hayır duasını isteyerek  kendisini uğurladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel