Öne Çıkanlar Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul Serbest Gündem Kula Devlet Hastanesi enflasyon açıklaması

51 yıllık başkan koltuğu bıraktı

Demirci Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifinin 51 yıldır başkanlığını yapan 86 yaşındaki Sadık Özkuyumcu’nun yeniden aday olmadığı genel kurulda kooperatif başkanlığına Şeref Bilek seçildi.

Manisa’nın Demirci ilçesinde Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Genel Kurulu Ticaret ve Kültür Merkezi Konferans Salonunda yapıldı. Kooperatifin 51 yıllık başkanı Sadık Özkuyumcu’nun yeniden aday olmadığı ve iki adayın yarıştığı seçimler sonucunda Şeref Bilek başkanlığa seçildi.

Divanın oluşturulmasının ardından genel Kurul toplantısı saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. 35 yaşındayken kooperatifin başkanlığına seçilen ve 51 yıl kesintisiz başkanlık yapan 86 yaşındaki başkan Sadık Özkuyumcu’nun yaptığı konuşmada başkanlık yaptığı dönemlerde yaşadığı ve unutamadığı anılarını paylaşarak yeni seçilen başkana ve yönetim kuruluna başarı dileklerinde bulundu.

Yönetim Kurulu, hesap cetvelleri ve denetim kurulu raporları onaylandıktan sonra mevcut başkan Sadık Özkuyumcu genel kurul üyelerine teşekkür etti. Sadık Özkuyumcu’ya hizmetleri için Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemal Çelebi tarafından şükran plaketi takdim edildi.

Kooperatif Yönetim Kurulu başkanlığı için aday olan Ahmet Akay ve Şeref Bilek’in de birer konuşma yaptığı genel kurulda 348 delege yeni başkanı seçmek için oy kullandı. Demirci Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet ve Kredi Kooperatifi seçimlerinde 209 oy alan Şeref Bilek başkanlığa seçilirken yönetim kurulu üyeliklerine de Orhan Altınay, Hilmi Gün, Murat Aksu ve Ali Özkahraman seçildi.

Genel kurulda başkanlık için aday olan Ahmet Akay ise delegelerden 116’sının oyunu alabildi.

Anahtar Kelimeler:
DemirciEsnaf
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel