Öne Çıkanlar salihli manisa Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul Serbest Gündem

35 yıllık eski içme suyu hattı yenileniyor

Eski altyapıları modern sistemlerle yenileyen Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Ahmetli’nin Kendirlik Mahallesi için de proje çalışmalarına başladı.

MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde sağlıklı altyapılar kurarak vatandaşların hizmetine sunuyor. Bu kapsamda, Projeler Dairesi Başkanlığı, Ahmetli’nin Kendirlik Mahallesinde proje çalışmalarını hayata geçirdi. Mahallede 35 yıl önce döşenmiş içme suyu hattı için projeler dairesi başkanlığı personeli tarafından ölçüm çalışması yapıldı. Yıllar önce döşenmiş eski hat MASKİ’nin yapacağı çalışma sayesinde yenilenerek sağlıklı bir yapıya kavuşturulacak.

Projeler Dairesi Başkanı Bircan Kaynak, mahalleleri daha sağlıklı içme suyu sistemleriyle tanıştırmak adına proje çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, yılların kanayan yaralarını çözüme kavuşturmak için yoğun mesai harcadıklarını söyledi. Daire Başkanı Kaynak, “Ahmetli’nin Kendirlik Mahallesinde 35 yıl önce döşenmiş eski içme suyu sistemini sil baştan inşa etmek için proje hazırlık çalışmalarımız başladı. Ekiplerimiz mahallemizde arazi ölçüm çalışmalarını gerçekleştirdi. Ölçüm çalışmaları dikkate alınarak içme suyu projeleri başkanlığımız bünyesinde yapılacaktır. Eski hattın sağlık açısından elverişli olmayan yapısını ortadan kaldırarak, vatandaşlarımızın uzun yıllar kullanacağı sistemler yapacağız. Çalışmalarımız sayesinde içme suyu hattında meydana gelen patlaklar da son bularak vatandaşlarımıza daha kesintisiz su ulaşmış olacak” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel