Öne Çıkanlar MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi alaşehir mitingi Emekliye 241 lira zam Baba İlgilenir Manisa Büyükşehir Belediyesi

112 STK MANİSA EVET PLATFORMUYLA EVET İÇİN ÇALIŞTI

 112 STK MANİSA EVET PLATFORMUYLA EVET İÇİN ÇALIŞTI

MANİSA EVET  PLATFORMU BAŞKANI BİLAL  DEMİR “Koalisyon kâbusları, görmek istemiyoruz”

Manisada 112 sivil toplum örgütünün bir araya gelmesiyle kurulan Manisa Evet Platformu üyeleri 15 Temmuz Demokrasi Meydanında kurdukları stantta, vatandaşlara broşür dağıtarak, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatıyor. Manisa Evet Platformunun Kurucu Başkanı Bilal Demir, “Manisa’da 10 binlerce kişiyi temsil eden, şehrin en güçlü 112 sivil toplum örgütünün Evet kararının etrafında birleşmesi çok önemli ve anlamlıdır.” dedi. Demir “Ülkemizi krizlerden krizlere sürükleyen, koalisyonları ve koalisyon kabuslarını görmemek için Evet diyoruz” dedi.

 Manisa’da aralarında Memur-Sen, Türk Kadınlar Konseyi, Manisa Genç İşadamları Derneği, Ülkü Ocakları, Aydınlar Ocağı, Türkiye Gençlik Vakfı,  Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği gibi, MÜSİAD ve şehit aileleri derneklerinin de içinde bulunduğu 112 Sivil toplum örgütünün bir araya gelmesiyle kurulan Manisa Evet Platformu yaptığı çalışmalarla dikkatleri üzerine çekiyor. Cumhuriyet Meydanında yaptığı basın açıklamasıyla, Türkiye ve Manisaya Evet çağrısında bulunan evet platformunun 15 Temmuz Demokrasi Meydanında açtığı Evet standı Manisalıların yoğun ilgi görüyor. Her gün binlerce Manisalının ziyaret ettiği stand’ta 112 sivil toplum örgütünün üyeleri dönüşümlü olarak nöbet tutuyor. Evet Platformu üyeleri aynı zamanda Manisa’nın bir çok yerinde kahvehanelerde ve pazaryerlerinde broşür dağıtarak vatandaşları evetle ilgili bilgi sahibi yapıyor.

“10 BİNLERCE İNSANI TEMSİL EDEN STK’LAR EVETTE BİRLEŞTİ”

Platformun Kurucusu, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir yaptığı açıklamada platformun başarılı çalışmalara imza attığını belirterek “ İlk bu konu gündeme geldiğinde,  30 ile 40 arasında STK ile bir platform kurabileceğimizi düşünmüştüm. Çalışmalarımıza başlamamızla birlikte platformumuz Sivil Toplum Örgütlerinin büyük desteğini gördü. Manisa’da faaliyet gösteren 112 STK, evet platformunda görev almak için talepte bulundu. Manisa’da 10 binlerce kişiyi temsil eden, şehrin en güçlü 112 sivil toplum örgütünün evet kararının etrafında birleşmesi çok önemli ve anlamlıdır. Ülkemiz ve milletimiz açısından çok önemli olduğunu düşündüğümüz halk oylamasında evet tercihinin etrafında kenetlenen, bu sivil toplum kuruluşları aslında toplumun cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine verdiği desteği de çok net bir şekilde ortaya koyuyor. ”dedi.

Manisa Evet Platformunun hiçbir siyasi partinin yanında ve karşısında olmadığını ifade eden Bilal Demir “ Bu platform tamamıyla siyasetin dışındadır. Sivil bir harekettir. Evet tercihine destek veren STK’lar olarak, bizim derdimiz, milletimizin huzur ve istikrar içinde yaşamasıdır. Koalisyonların bu ülkeye neler kaybettirdiğini, güçlü hükümetleri oluşturamayan bu sistemde Türkiye’nin 94 yılda ne büyük acılar çektiğini bildiğimiz için evet diyoruz. Ülkemizi krizlerden krizlere sürükleyen, koalisyonları ve koalisyon kabuslarını görmemek için Evet diyoruz Bu nedenle bu referanduma ülkemizin ve milletimizin geleceğinin oylanacağını bilerek, Evet çağrısında bulunuyoruz.”dedi.

 

 

Anahtar Kelimeler:
DemirBİLAL
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel