Öne Çıkanlar Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisada kaybolan 2 teknisyen 6 saat sonra bulundu Yunusemre Kadınları Muhtar zatürreye yenik düştü Akhisar Arena

Kutsi ve İntizar Gölmarmaralılara unutulmaz bir akşam yaşattı

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 95’inci kurtuluş yıldönümü dolayısıyla İntizar ve Kutsi konseriyle coşkuyu katladı. Konseri izleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 17 ilçede en güzel çalışmaları ortaya koyduklarını vurgulayarak, Gölmarmara’nın da hak ettiği hizmetleri aldığını ve almaya devam edeceğini söyledi. Başkan Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyesi ile aynı güne konser etkinliği düzenleyen Gölmarmara Belediyesine de sitem etti.

Gölmarmara’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 95’inci yıldönümüne özel kurtuluş konseri, Gölmarmara Otogarı’nda gerçekleştirildi. Konsere Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Yazı İşleri ve Kararlar Daire Başkanı Mustafa Ali Algın, Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, Sosyal İşler Daire Başkanı Merve Ateş, MHP Gölmarmara İlçe Başkanı Şakir Can, Büyükşehir ve Gölmarmara’nın MHP’li meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kutsi coşturdu

Gölmarmara’nın kurtuluşuna özel Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen konserde sahneye ilk olarak Türk Pop Müziği’nin sevilen ismi ve oyunculuğuyla da gönüllerde taht kuran Kutsi oldu. Sevilen şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendiren şarkıcı, Gölmarmaralılara güzel bir akşam yaşattı. Konser esnasında sahneye çıkan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, sanatçıya çiçek ve içerisinde mesir macunu ürünlerinin yer aldığı bir sepet takdim etti.

“Bu topraklar Mustafa Kemal Atatürk’ün emaneti”

Çiçek takdiminin ardından Gölmarmaralılara seslenen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Böyle güzel bir akşamda sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Gölmarmara’mızın düşman işgalinden kurtuluşunun 95’inci yılını kutluyoruz. Bu topraklar kolay kazanılmadı. Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk’ün, kahraman silah arkadaşlarının ve aziz şehitlerimizin bizlere emanetidir bu topraklar. Bu bilinçle hareket etmeli, vatanımıza göz dikenlere fırsat vermemeliyiz” dedi. Başkan Ergün’ün bu sözleri, alanı dolduran binlerce Gölmarmaralıdan büyük alkış aldı.

“Hizmetin siyaseti olmaz”

Manisa Büyükşehir Belediyesi ile aynı anda ilçede konser etkinliği düzenleyen Gölmarmara Belediyesine de sitem eden Başkan Ergün, “Siyasi söylemlere girmek istemiyorum. Ancak gönlüm isterdi ki, Gölmarmara Belediye Başkanımız bugün burada olsun, sizlerin karşısında elini havaya kaldırayım. Ama ne yazık ki, bunu da siyasete döktüler ve Büyükşehir Belediyesi ile aynı gün konser düzenlediler. Saygı duyuyorum, takdiri sizlere bırakıyorum. Ben her zaman şunu söylüyorum; hizmetin siyaseti olmaz. Ben Manisa’yı, Gölmarmara’yı seviyorum ve ayrım yapmadan en güzel hizmetleri sizlere ulaştırmak için tüm ekiplerimizle çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Finali İntizar yaptı

Kutsi’nin ardından fantezi müziğin güçlü sesi İntizar sahne aldı. Duygusal ve hareketli şarkılarla Gölmarmaralıları büyüleyen İntizar, sahne performansıyla göz doldurdu. Arabesk müzikten de parçalar seslendiren şarkıcı, kendisini izleyenleri mest etti. Konserin sonunda sahneye çıkan Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, sanatçıya çiçek ve içerisinde mesir macunu ürünlerinin yer aldığı sepet takdim etti. Genç, sanatçıya ve kendilerini yalnız bırakmayan Gölmarmaralılara teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
MANİSA BÜYÜKŞEHİR
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel