Öne Çıkanlar manisa yunusemre belediyesi kula KUBİLAY ANITI! Üniversite öğrencisinin ölümü ilçeyi yasa boğdu

Sarıgöl’de öğrencilerden Gazze’ye anlamlı destek

Sarıgöl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, öğretmenleri ve velileri "Gazze için el ele" sloganıyla düzenledikleri dayanışma etkinliğinde büyük bir duyarlılığa imza attı.

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde, Sarıgöl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından Gazze halkına destek amacıyla düzenlenen dayanışma etkinliği yoğun ilgi gördü.

Okulun Değerler Kulübü tarafından ÇEDES (Çevre ve Değerler Eğitimi) Projesi kapsamında organize edilen etkinlik, Sarıgöl Hükümet Konağı bahçesinde gerçekleştirildi. Öğrenciler, öğretmenler ve veliler tarafından hazırlanan yiyecek ve el emeği ürünler kısa sürede tükendi.

Etkinliğin öncülüğünü yapan Tarih Öğretmeni Birsen Tuzlu, "Gazze için düzenlediğimiz dayanışma etkinliğinde öğretmen arkadaşlarımız, öğrencilerimiz ve velilerimiz büyük bir özveriyle katkı sundu. Elde edilen gelir Gazzeli kardeşlerimiz için açılan yardım hesabına yatırılacak. Destek veren herkese teşekkür ederim." dedi.

Okul Müdürü Sermin Oğan ise, "Gazze halkı yararına düzenlediğimiz etkinlik, öğrencilerimizin sosyal duyarlılığını artırdı. Kısa sürede büyük ilgi gördü. Bu, yardımlaşma ve birlikteliğin en güzel örneklerinden biri oldu." ifadelerini kullandı.

Sarıgöl Hükümet Konağı bahçesindeki etkinliğe Sarıgöl Kaymakamı Halil Dalak, Sarıgöl Belediye Başkanı Tahsin Akdeniz, daire amirleri, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, veliler ve vatandaşlar katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel