Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA ŞEHRİN KARAKTERİ

Salihli’de ihtiyaç sahiplerine bayram temizliği

Salihli Belediyesi, kurban bayramı öncesinde ihtiyaç sahiplerinin ev temizliklerini gerçekleştirdi. Salihli Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından yaşlılar ve engelliler başta olmak üzere bakıma muhtaç vatandaşların kişisel ve ev temizlikleri 6 kişilik özel bir ekiple yapılarak bayrama hazırlandı.

Kimsesiz, yardıma muhtaç, ekonomik gücü veya beden gücü yetersiz ve engelli vatandaşların yanında olmanın sosyal belediyeciliğin bir gereği olduğunu vurgulayan Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, “İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ev temizliğinden, çamaşırlarının yıkanmasına, kişisel bakımından saç sakal tıraşına kadar bütün hizmetleri götürüyoruz. Evde temizlik hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşlarımız Salihli Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürlüğüne başvuruda bulunuyor ve gerekli incelemelerin ardından ekiplerimiz ihtiyaç sahibinin evine giderek tüm temizlik hizmetini gerçekleştiriyor. Vatandaşlarımızın yanında olmak ve onlara sahip çıkmak toplum olarak hepimizin sorumluluğudur. Bu kapsamda yaşlı, bakıma muhtaç ve engelli 160 vatandaşımıza ulaştık. Bu vatandaşlarımızın hem ev temizlikleri yapılıyor hem de Sosyal Market ve Gıda Bankamız aracılığıyla bütün ihtiyaçları karşılanıyor” dedi.

Anahtar Kelimeler:
SalihliBelediyesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel