Öne Çıkanlar Emekliye 241 lira zam Baba İlgilenir Zafer Sezer Alp alaşehir mitingi MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi

Mütevelli’ye 5 milyon liralık altyapı yatırımı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Mütevelli Mahallesinde 5 milyon TL’lik yatırım ile 25 kilometrelik içme suyu hattı, içme suyu paket arıtma tesisi ve depo bakım onarımı kapsamında yüklenici firmaya yer teslimini gerçekleştirdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, köylerle birlikte beldeden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerini de sağlıklı altyapıya kavuşturuyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yapılan çalışmalar kapsamında, Saruhanlı’nın Mütevelli Mahallesi de büyük dönüşümü yaşayacak. Mahallenin 25 kilometrelik içme suyu hattını yenileyecek olan MASKİ, mahalleye ayrıca içme suyu paket arıtma tesisi inşa edecek. 5 milyon TL yatırım bedeli ile yapılacak projede ayrıca, mahalledeki mevcut içme suyu deposunun da bakım onarımı yapılacak.

Mütevelli Mahalle Muhtarı Yaşar Mehmet İçigen, “25 kilometrelik içme suyu hattımız yenilenecek. İçme suyu hattımız 1970 yılında döşenmişti. Neredeyse 50 yıllık olan hattımızda sürekli olarak patlaklar yaşanıyordu. Borularımız çok eskidi. Yapılacak olan hizmetten dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Sayın Başkanımız Cengiz Ergün’e sonsuz teşekkürlerimizi sunuyor, kendisini her zaman takdir ettiğimizin bilinmesini istiyoruz. Her konuda başkanımıza ulaşabiliyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
MaskiGenel Müdürlüğü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel