Öne Çıkanlar manisa Manisa Büyükşehir Belediyesi turgutlu MANİSA BÜYÜKŞEHİR belediyesi

Midder'in Türkiye Turları Devam Ediyor

 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği (MİDDER) Genel Başkanı Serhat Çağ Eskişehir’i ziyaret etti. MİDDER Eskişehir İl Yönetimi ile tanışma toplantısı gerçekleştiren Genel Başkan Çağ ve Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri derneğin amacı ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

MİDDER Eskişehir İl ve İlçe Yönetimleri ile tanışma toplantısı düzenleyen MİDDER Genel Başkanı Serhat Çağ, 15 Temmuz hain darbe girişimi ve sonrasında derneğin kuruluş sürecini anlattı.

Eskişehir’de ki oluşuma Eskişehirlilerin gösterdiği alakadan oldukça memnun olduğunu dile getiren Genel Başkan Çağ, “Bugün burada bu coşkulu arzulu kalabalıkla birlikte ilk tanışma toplantısını gerçekleştirmek bizler için gerçekten mutluluk ve onur verici. Bugün bizleri Eskişehir’in Milli İradeye ve Demokrasisine ne kadar sahip çıktığını gösterdiniz. Ben umuyorum ki bundan sonraki süreçte de Eskişehir Milli İradenin savunucusu, Demokrasimizin savunucusu Vatan, Millet ve Bayrağımızın yılmaz bekçisi olma yolunda bu davanın bayraktarlığını yapacak illerin başında gelecektir.” dedi.

MİDDER Eskişehir Kurucu İl Başkanı İbrahim Mehmet Ünal ve yönetimine yapmış oldukları bu güzel çalışmalardan dolayı teşekkürlerini ileten Çağ, 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişiminde şehit olanları da yad ederken konuşmasını şöyle sürdürdü:

“15 Temmuz ihanet girişimine gövdesini siper edip şehadet mertebesine ulaşarak, Vatanını, Milletini ve aziz toprağını küffara çiğnetmeyen, kutsal bayrağını indirtmeyen, ezanlarını, selalarını susturmayan, milletin geleceği için Vatanın bölünmezliği için canını feda eden Aziz Şehitlerimizi bir kez daha minnetle anıyoruz, ruhları şad olsun. Onların bu kutsal emanetine ne pahasına olursa olsun inşallah hep birlikte sahip çıkacağız. Ülkemizi Devletimizi bölmek isteyen hain grupların, ihanet çetelerinin bunu gerçekleştirmesine hiçbir şekilde müsaade etmeyeceğiz. 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği’nin en büyük ve en kutsal amacı budur.

Diğer en büyük gayemiz gelecek nesillere gençlerimize, 15 Temmuz ihanet girişimini tüm yönleriyle anlatıp Ülkemizin, Devletimizin bizler için ne kadar önemli olduğu düşüncesini yaymak ve bu toprakların ümmetin umudu olduğunu, Alemi İslam’ın son kalesi olduğu fikriyatını benimsetmektir. 15 Temmuz gecesi bu milletin gençlerinin vatanına nasıl sahip çıktığını hep birlikte, ibretle gördük. Rabbim onlardan razı olsun. 15 Temmuz gecesi bu milletin gençleri rüştünü ispatlamıştır. Vatanına, Milletine, Devletine ve Bayrağına nasıl sahip çıkılacağını tüm cihana göstermiştir. Asım’ın Nesli diyorduk ya işte o gece şehadete koşan o gençler gerçek anlamda Asım’ın Nesli olduğunu ispatlamıştır. Aziz Türk Milleti bu Milli Birliktelik ruhunun karşısında hiçbir gücün duramayacağını yedi cihana göstermiştir.”

“Bizim yolumuz hak yoludur. Bizim yolumuz millet yoludur. Bizim yolumuz devletin yoludur. Biz bu kutlu yolda ölümü şeref bilen bir milletiz.” diyen MİDDER Genel Başkanı Serhat Çağ, tüm terörist düşüncelere, ülkemizi bölmek niyetiyle planlara da seslenerek, “Elinizden geleni ardınıza koymayın, başaramayacaksınız! Siz amacınıza ulaşamayacaksınız. Bu Milleti, bu Devleti asla bölemeyeceksiniz.

İstediğiniz kadar planlar yapın, Vatan haini işbirlikçilerinizle beraber hareket edin, elinizden geleni ardınıza koymayın. Korkak, alçak, sinsi fetonüze, PKKnıza, Daeşinize gereken cevap nasıl verildiyse bundan sonrada her kalkışmanızda aynı cevabı hatta daha sertini alacağınızdan hiç şüpheniz olmasın. Bu Ülke topraklarındaki hainlerin en sonuncusu temizlenene dek bizim mücadelemiz devam edecektir. Biz bu Vatanın evlatlarıyız, biz bu Devletin yılmaz bekçileriyiz, biz emanetine sonuna kadar sahip çıkan bir ümmetin neferleriyiz ve inanıyoruz ki zafer bizimdir, Allah bizimle beraberdir.” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
TürkiyeMİDDEREskişehir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel