Öne Çıkanlar derya pekbayık daha eğlenceli hem de eğitim Manisada Kablo Hırsızları Yakalandı Somada Acı Büyük: Ölü Sayısı 20 oldu ak parti

Manisa’da emniyet güvenlikten yana kimsenin endişesi kalmasın diye çalışıyor

Bir süredir güvenli eğitimin sağlanabilmesi için okullarda incelemede bulunan Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş bu kez mahalle ziyaretlerine başladı.

Alaybey mahallesi muhtarlığını ziyaret eden eden Aktaş, Alaybey mahallesinde vatandaşlar ile bir araya geldi.

SÜREKLİ HALK İLE İÇ İÇE OLACAĞIZ

Manisa’ya oturmak için değil vatandaşa hizmet için geldiklerini ifade eden Aktaş, mahalleli ile sohbet etti. 

Vatandaşlara mahallede güvenliğe dair sıkıntıları olup olmadığını soran Aktaş uyuşturucu madde kullanımı, güvenlik sıkıntısı gibi olması muhtemel sorunlarda mahalle sakinlerinin emniyet birimleri ile iletişimde olmalarını istedi.

Mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyen Aktaş, Alaybey mahallesi esnafını da ziyaret etti.

Sürekli halk ile iç içe olacaklarını vurgulayan Aktaş bundan sonraki süreçte tüm mahalleleri gezerek vatandaşlar ve muhtarlar ile bir araya geleceklerini ifade etti, vatandaşların talepleri doğrultusunda daha sıkı önlem ve tedbir alınması yönünde çalışmaların arttırılacağını da vurguladı.

Aktaş daha sonra mahallede bulunan Akşemsettin ilk ve ortaokuluna ziyarette bulunarak öğrenciler, öğretmenler ve okul idarecileri ile bir araya geldi.

Esnaf ve vatandaşlar ile okul ziyaretlerinde Emniyet Müdürü Aktaş’a, Alaybey mahallesi muhtarı Mustafa Eken eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel