Öne Çıkanlar sosyal koruma ak parti hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Jandarma ekipleri

Manisa Halk Sağlığı Müdürlüğünden Özel Proje

Manisa Halk Sağlığı Müdürlüğü genç nesillere paylaşmayı aşılamak, kırsal bölgede ihtiyacı olan okulların eksiklerini gidermek için bir proje başlattı. Proje ile kırsal bölgelerde ihtiyacı olan okullar ve öğrenciler bir araya getiriliyor.

Manisa Halk Sağlığı Destek hizmetleri tarafınca işleyişi sürdürülecek olan projenin özelliği ise, alınan hediyelerin dağıtımının bütün sınıfa yapılması ile ihtiyaç sahibi öğrencinin kimliğinin ortaya çıkmıyor olması.

 ‘’Paylaşarak bir ve mutlu olacağız’’projesi tamamen hayırseverlerin katkıları ile gerçekleşiyor. Halk Sağlığı Müdürlüğünün Sağlık hizmetleri esnasında kırsalda tespit etmiş bulunduğu ihtiyaç sahibi öğrenciler ile okulların eksiklerin karşılanmasını temin ettiği proje için hayırseverleri bu bölgelerle buluşturmaya devam edecek. Projenin ilk dokunuşu Yunusemre İlçesi Osmancalı ilköğretim oklunda gerçekleşti. Osmancalı İlköğretim Müdürü Reşat Avcı 17 anasınıfı öğrencisi olmak üzere, 84 öğrencinin faydalandığını belirttiği projenin eğitim için önemine vurgu yaptı.

2017 yılı sonuna kadar kırsal bölgelerde eğitim aracı eksikleri ile öğrenci ihtiyaçlarının  giderilmesi için projenin devam edeceğini ifade eden Dr. Engin Yıldırım ‘’Biz çocuklarımıza ve gençlerimize paylaşmanın ne kadar önemli olduğunu, paylaştıkça bir şeylerin çoğalacağını hatırlatmak için  bu projeyi başlattık.  Projeye bir çok hayır sever destek ve katkı sağladı. Amacımız Manisa’da ki tüm kırsal bölge okullarında bu şekilde ihtiyaçları tespit edip, öğrencilerimizi hayırseverlerle buluşturup ihtiyaçlarını gidermektir. Burada önemli olan ise bizden göreceli olarak uzakta olduğunu düşünen geçlerimiz ve çocuklarımıza her zaman onların yanında olduğumuzu hissettirmek ve büyüdüklerinde de bu paylaşma duygusunun onlarda devam etmesini sağlamaktır’’. Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel