Öne Çıkanlar aracından cephanelik çıktı Cennet elması Alman devinden flaş Türkiye kararı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan akhisarda 23 nisan kutlaması

Manisa Celal Bayar  Üniversitesi Prof. Dr. H. Hilmi HACISALİHOĞLU’ nu ağırlıyor.
1942 yılında Trabzon’da doğan ve  Üniversitelerde Lisans ve lisansüstü seviyede otuzun üzerinde kitabı bulunan, yurt içi ve yurt dışından olmak üzere yüze yakın doktorandı ile matematiğin duayeni olarak bilinen Prof. Dr. Hacısalihoğlu, 2014 yılında emekli olduktan sonrada  matematik alanında çalışmalara, seminerlere, yurt içi ve yurt dışı kongre ve sempozyumlara katılarak, her yönüyle bilim adamalarına ve özelliklede genç bilim adamlarına örnek olmaya devam ediyor.
Son zamanlarda, Doğanın Matematiği ve Mühendisliği üzerine ilginç konferanslar serisine devam eden ve bir konferansında “Arıları bu kadar mükemmel yaratan Allah bizim bazı şeyleri farkına varmamızı istemiştir” diyen “Hocaların Hocası” olarak anılan Prof. Dr. Hacısalihoğlu, 18 Mayıs 2017 Perşembe günü Saat 14:00 da Manisa Celal Bayar Üniversitesinde Şehit Prof. Dr. İlhan Varank yerleşkesinde Prof. Ümit Doğay ARINÇ Kültür Merkezinde 
“Hayvanların Matematiksel Hareketleri” konulu konferans verecek.
Konferansa Akademisyenlerin ve öğrencilerin yanı sıra Manisa’dan ve çevre illerden konuya ilgi duyan herkes katılabileceğini ifade eden yetkililer, bütün Manisalı vatandaşlarımızı programa davet ettiler.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel