Öne Çıkanlar derya pekbayık daha eğlenceli hem de eğitim Manisada Kablo Hırsızları Yakalandı Somada Acı Büyük: Ölü Sayısı 20 oldu ak parti

Giresun'da  MİDDER Rüzgarı

MİDDER Gen. Bşk. Serhat Çağ Giresun İl Temsilciliğini ziyaret etti. Gen. Bşk. Serhat Çağ ve Gen. Bşk. Yrd. İsmail Aydın Giresun İl temsilcisi Hakkı Bay'ın İftar konuğu oldular. Ziyaretin gündeminde darbeler ve demokrasi vardı.

Sohbet eşliğinde iftardan sonra Başkan serhat Çağ yaptığı konuşmada ‘’ Türkiye’nin Darbelerden kurtulmasının tek yolu demokratikleşmeden geçer’’ dedi.

Çağ ‘’15 Temmuzun önemini hepimizin çok iyi kavraması gerekir. Biz darbelere karşı kurulmuş silahlı bir güç değil, sadece darbelerin panzehiri olan demokratikleşme kültürünü yaygınlaştıracağız. Teşkilatlarımızın gerçekleştirdiği çalışmaları sevindirici buluyoruz. Çok kısa bir zaman sürecinde Türkiye’nin bir çok kentinde ve ilçesinde teşkilatlanmalarımızı tamamladık bundan duyduğu memnuniyet duyuyoruz’’. Dedi.

Daha sonra söz alan İsmail Aydın, konuşmasında ‘’Türkiye’de darbe geleneğini yıkmanın tek yolu darbe üreten vesayetçi anlayışın bertaraf edilmesi ile mümkün olabilecektir.  Bizim dernek olarak mücadelemizin bu yönde olması gerekir.  Kuvvetler ayrılığı prensibinin yeni gelen Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile hayat bulması olmazsa olmazlardandır.

O nedenle öncelikle, siyasi partiler yasası ve seçim yasaları derhal demokratik bir konuma getirilmelidir. Bizim bu konuda kararlılığımızı herkes yakından görecektir’. Dedi.

Giresun İl temsilcisi Hakkı Bay’ da konukları ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel