Öne Çıkanlar manisa Manisa Büyükşehir Belediyesi MANİSA BÜYÜKŞEHİR belediyesi büyükşehir belediyesi

Genel Başkan Serhat Çağ Hatay Teşkilatı ile bir araya geldi.
MİDDER Hatay il başkanlığı olarak düzenlenen tanışma toplantısında,  Genel Başkan Serhat Çağ Hatay Teşkilatı ile bir araya geldi.

15 Temmuz Şehit ve Gazi aileleriyle birlikte tek tek tanışan Çağ öğlen yemeğinde uzun sohbetler ettikten sonra böyle güzel bir oluşum içinde bulundukları için herkese teşekkür ederek şunları söyledi: “15 Temmuz ruhunu ilelebet yaşatıp, muhafaza edeceğiz. Bu şanlı mücadeleye sahip çıkacağız, gelecek nesillere aktaracağız. Allah’ın izniyle bir daha bu ülkede kimse böylesine alçakça bir girişime kalkışamayacak. Burada 15 Temmuz gecesi Şehitlik mertebesine ulaşan, Peygamber Efendimizin şefaatine nail olan 15 Temmuz Şehitlerimizin Aileleri ve Gazilerimiz de var. Bizler şehitlerimizle helalleşemedik şehit ailelerimiz, babalarımız, analarımız, bacılarımız ve şehitlerimizin biricik yavruları sizler haklarınızı bizlere helal edin..Şehitlerimizin bizlere emanet ettiği bu Yüce Vatana, Bayrağa ve Devlete canımız pahasına sahip çıkacağımıza dair sizlere burada, huzurunuzda şahsım ve teşkilatlarım adına namus ve şeref sözü veriyorum. Bizlerde sizlerin evlatlarınızız bizleri de evladınız olarak kabul etmenizi arzu ediyorum.

16 Nisan referandumunu hayırlısıyla geride bıraktık çıkan sonuçlar vatanımıza milletimize hayırlı uğurlu olsun. Elimizden geldiği kadarıyla bu sürece destek vermeye çalıştık. Hayırlısıyla güzel bir sonuç çıktı. Bizlerin üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getirdiğimize inanıyorum. Bu süreçte canhıraş çalışan teşkilatlarıma da teşekkürlerimi sunuyorum. Şimdi tempomuzu daha da arttıracağınız. Üyelik çalışmalarımıza, ülke genelinde tüm teşkilatlarımızda hız vereceğiz. 15 Temmuz öncesinde 15 Temmuz'un yıldönümünde güzel organizasyonlar yaparak bu kutlu günü güzel bir şekilde anmak için layıkıyla çalışmalar yapacağız. Bugün gerçekleştirilen organizasyonda emeği geçen MİDDER Hatay İl Başkanı Mehmet Fettah Çiftçi’ye ve yönetimine çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

MİDDER Hatay İl Başkanı Mehmet Fettah Çiftçi ise, Genel BaşkanSerhat Çağ’ı Hatay’da ağırlamaktan mutluluk ve onur duyduğunu dile getirdi.

Öğle yemeğinde uzun ve keyifli sohbetin ardından toplantı son buldu.

Anahtar Kelimeler:
MİDDER
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel