Öne Çıkanlar yunusemre mısırdaki idam kararları nurullah savaş recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu

 Forum Magnesia Sinema Etkinliğine Ev Sahipliği


 Forum Magnesia Alışveriş Merkezi, Rotaract Kulübü, Manisa Rotary Kulübü ve Manisa Otizm ve Spor Derneği iş birliği ile Magnesia Rotaract 3. Geleneksel Sinema Etkinliğine ev sahipliği yaptı. 

Forum Magnesia Alışveriş Merkezi'nde bulunan sinema salonu anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Rotaract Kulübü, Manisa Rotary Kulübü ve Manisa Otizm ve Spor Derneği iş birliği ile Magnesia Rotaract 3. Geleneksel Sinema Etkinliği düzenlendi. Etkinlikte Forum Magnesia Alışveriş Merkezi'nde bulunan Cinens Sinemaları'ndan satın alınan biletlerden elde edilen gelir Manisa Otizm ve Spor derneği ihtiyaçları için kullanılmak üzere toplandı. "Otizm Farkındalıktır" teması olan gecede, Manisa Otizm ve Spor Derneği'nden Emre Kuyumcu'nun 2,5 aylık gelişim videosu izlendi. Etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan Magnesia Rotaract Kulübü 2015-2016 Dönem Başkanı Seda Karakaş Ülker, "Gelen tüm katılımcılardan 1. ve 11. sınıf öğrencileri için 100 den fazla kitap toplandı. Bu kitaplar ise Manisa Rotary Kulübü'nün 'Paylaşım Noktası' kutusuna eklendi. Bu kitaplar Manisa köy okullarında kurulan köy okulu kütüphanelerinde kullanılacaktır. 158 kişilik salonun tamamı dolu olan etkinliğin tekrar için birçok da talep alındı. Katılan herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel