Öne Çıkanlar aracından cephanelik çıktı Cennet elması Alman devinden flaş Türkiye kararı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan akhisarda 23 nisan kutlaması

Ensar Vakfı Kadınlar Komisyonu Dolu Dolu 2 Yıldır Faaliyette.

 Ülkemiz insanının manevî dinamiklerini zenginleştirmek, ilmi, fikri ve ahlaki yönden gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla 1979 yılında kurulan Ensar Vakfı, Manisa’da da 5 yıldır faaliyetlerine devam ediyor.

Vakfın Kadınlar Komisyonu ise Manisa’da  2. Yılını doldurdu. 22 Mayıs 2015 tarihinde ilk toplantısını yapan Manisa Ensar Vakfı Kadınlar komisyonu çalışmalarına her alanda devam ediyor.

Vakıf, Toki Çok Programlı Anadolu Lisesi ile imzalanan protokol kapsamında etkinlik düzenledi. Faaliyet kapsamında öğrencilere tarihi değerler hatırlatıldı; Toki Çok Programlı Lisesi İdarecilerine ve öğrencilerine Ensar Vakfı hakkında bilgi verildi. Mevlevîhane ve CBÜ Hafsa Sultan Şifahanesi olan Tıp Tarihi Müzesi ziyaretleri ile başlayan Tarihi ve Kültürel Gezi Sultan Cami ziyareti ile son buldu.

Ensar Vakfı’nın, insani değerlere bağlı bir nesil yetiştirmek amacıyla, nitelikli akademik çalışma ve sürekli proje geliştirerek, özelde gençler olmak üzere toplumun tüm sosyal katmanlarına eğitim, yayın, organizasyon faaliyetleri ile hizmet sunan bir vakıf olduğunu ifade eden Manisa Ensar Vakfı Kadınlar Komisyonu  Başkanı ve  Yönetim kurulu üyesi Dt. Ayşe Hekimoğlu, ‘’Ensar Vakfı olarak, geçmişle bağları kuvvetli tutarak geleceğe güvenle bakan bir gençlik istiyoruz. Bu etkinlikte amacımız geçmişle günümüze bir köprü kurmak, Yeni nesile bu değerleri fark etmesini sağlamak. Bu çalışmamızın gerçekleşmesinde bize destek olan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e ve Toki Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdiresi Halide Yılmaz'a çok teşekkür ederiz’’. dedi.

Toki Çok Programlı Lisesi Öğrencileri ile düzenledikleri etkinliğin çok verimli geçtiğini ifade eden Hekimoğlu’’ Öğrencilerimiz çok mutlu oldu, kültürel değerlerini tanıma ve hatırlama fırsatını yakaladılar. Kadınlar Komisyonu Olarak, Manisa’da çalışmalarımız iki yıldır devam ediyor. Öğrencilerimize burs veriyor, destek oluyoruz. Tarihi ve kültürel değerlerimiz konusunda farkındalık ortaya koymak, geçmişle bağları kuvvetlendirmek için bir çok etkinlik düzenliyoruz. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada il içinde ve diğer illerimize düzenleyeceğimiz gezi ve etkinlik çalışmalarımız devam edecektir’’. dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel