Öne Çıkanlar Başakşehir akhisar Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı 50 yıllık eşini çekiçle öldürdü İl Milli Eğitim Müdürü

Çalışma Saatleri Değişmeyecek
 Valilikten yapılan açıklamada, “Gün ışığından daha fazla yararlanmak amacıyla bütün yurtta saatler, 17 Mart 2015 tarih ve 29298 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan 2015/7391 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile 29 Mart Pazar günü saat 03.00’ten itibaren bir saat ileri alınacaktır. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 100. maddesi gereğince 30 Mart tarihinden itibaren halen sabah 08.00-12.00, öğle 13.00-17.00 olarak uygulanan mesai saatlerine aynen devam edilecektir. Kurum ve Kuruluşlar için özel kanun, tüzük ve talimatla tespit edilen mesai saatlerinin uyulmasına dair esaslar, Valiliğin onayı alınmak suretiyle saklıdır. Ayrıca engelli personeli bulunan kamu kurum ve kuruluşları personelin özür durumuna göre ilgi Kanun maddesinin 2. fıkrasına göre işlem yapacaklardır.” ifadelerine yer verildi.

Anahtar Kelimeler:
Manisa Valiliği
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel