Öne Çıkanlar kula Adnan Oktar Düzce Üniversitesi Harikalar Yaratıyor ManisaDa 26 Yıllık Başkan Koltuğunu Devretti kenan salık

Baybatur'dan Dünya Engelliler Günü mesajı

 Baybatur'dan Dünya Engelliler Günü mesajı

 

Dünya Engelliler Günü dolayısıyla mesaj yayımlayan TBMM Güvenlik, İstihbarat ve Milli Savunma Komisyonları Üyesi, AK Parti MKYK Üyesi Murat Baybatur, "Engelli vatandaşlarımızın sorunlarına kalıcı çözümler üretmek, onların yaşama sevincini yitirmeden, mutlu bir yaşam sürmeleri için çaba göstermek devlet ve toplum olarak en önemli sorumluluklarımızdan biridir" dedi.

Güçlü, müreffeh, hedefine sağlam adımlarla yürüyen çağdaş bir ülkede tüm vatandaşların imkan ve fırsatlardan eşit şekilde yararlanmasının esas olduğunu vurgulayan Baybatur, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Sanatta, sporda, siyasette, iş hayatında birçok engelli vatandaşımız fırsat ve imkan verildiği takdirde neleri yapabileceklerini, gurur duyulacak başarılara imza atarak göstermişlerdir. Hükümet olarak hedefimiz engelli vatandaşlarımızın kimseye muhtaç olmadan, kendilerine yeter koşullar içerisinde sağlıklı, mutlu ve başarılı bir hayat sürmeleridir. Bu çerçevede başta barınma, bakım, sağlık hizmetleri ve nakdi yardımlar olmak üzere sosyal devlet olma anlayışının bir gereği olarak engellilerimizin yanında olduk. İstihdam alanlarını genişlettik, mesleki eğitim çalışmalarına hız verdik. Yaşamı kolay kılmak, yaşanılabilir bir Türkiye’yi hep birlikte ileri seviyelere taşımak için bundan sonra da üzerimize düşen sorumluluğun bilinciyle çalışmaya devam edeceğiz. Bu duygularla 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde engellerin farkına varıp hep birlikte engelleri kaldırmaya davet ediyor, bütün vatandaşlarımızı sevgiyle selamlıyorum."

Anahtar Kelimeler:
BaybaturEngelliler Günü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel